נגישות
נגישות

כל הפרטים על פסטיבל "סיפורי מרק" באשדוד 2019

20 מסעדות נבחרות באשדוד יגישו במשך שבוע מנות מרק עשירות ומגוונות במחיר מיוחד של 10 שקלים בלבד. לכו לבקר

מגזין REST חדשות אוכל חדשות מהצלחת
מערכת  zap rest

מערכת zap rest

תאריך פרסום: 08/01/2019, 0:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

סטודיו ניש שף (צילום: דנה מאירסון) המון מרקים במחירים נגישים. סטודיו ניש שף (צילום: דנה מאירסון)

החברה לתיירות אשדוד מזמינה את הקהל להגיע ולהתחמם עם מגוון מנות מרק מפתיעות ומנחמות, שיוגשו במסגרת הפסטיבל השנתי "סיפורי מרק", בין התאריכים 23-31 בינואר. במסגרת האירוע 20 מסעדות נבחרות באשדוד יוסיפו לתפריט הקבוע מנת מרק לשבוע שלם, ויציעו אותה לסועדים במחיר נגיש ומשתלם של 10 שקלים בלבד.

אילו מרקים תוכלו לטעום?
במהלך הפסטיבל יגישו בכל אחת מהמסעדות מרק שאהוב במיוחד על השף או הבעלים. במסעדות המשתתפות תוכלו לפקוד את נמאסטה ההודית, שם יגישו מנה של דאל עדשים מסורתי, מסעדת רונג'אן התאילנדית תציע מרק עוף בקארי, בממלכת פירות הים של קנקון יבשלו בוייאבז דגים ופירות ים, אצל מרסל יחממו לכם מרק ח'רירה מרוקאי, בראיחונה תפגשו שורפה – מרק כבש בוכרי, בפיתה בסטה יפנקו עם מרק שעועית טריפוליטאי ובחצר האחורית יציעו מרק מיסו יפני. מסעדות נוספות שלוקחות חלק: חומוס כהן, ווקס, אדיס עלם, ברבריני, ניש, בוטיק הפיתה, גחלים, פורטו, אלאדין, ארמיס, טירמיסו ובליקר בייקרי. גם התחום המתוק יזכה להתייחסות מיוחדת, ובקונדיטוריית פנינה פאי המפורסמת יגישו במסגרת האירוע מרק שוקולד חם, עשיר ומתוק.

מרק במסעדת החצר האחורית (צילום: דנה מאירסון) יקחו חלק בשבוע הטעים. מסעדת החצר האחורית (צילום: דנה מאירסון)

הפסטיבל יצא לדרכו בערב גאלה חגיגי שיתקיים ביום רביעי, ה-23 בינואר, בשעה 19:30 בבית אריה קלנג. בחלל יפוזרו דוכנים של כל המסעדות המשתתפות, שיגישו טעימות של מרקים מגוונים משלל עדות וסגנונות. בהמשך תעלה קרן פלס למופע פסנתר והשף צחי בוקששתר יעלה לבמה ויספר על חוויות מניסיונו העשיר במטבחים לאורך חייו. מחיר ההשתתפות בערב הפתיחה: 100 שקלים לאדם. מספר המקומות מוגבל.

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

דירוג הכתבה

לא אהבתי מעולה
ניוקי של קפה גו (צילום: דניאל לילה)
קוקטייל וודקה ועשבי תבלין (צילום: באדיבות מותג פינלנדיה)
בראנץ' במסעדת טאיזו (צילום: יפית שמחה)
אוזני המן של לולה וקובה (צילום: עלמה הראל)
סלט מתוך תפריט האביב של משק ברזילי (צילום: שי בן אפרים)
ניבה בנטו בזכרון יעקב (צילום: תהילה אור שלו)
שולחן במסעדת רוסטיקו בזל (צילום: באדיבות המקום)
מנה במסעדת קורדרו החדשה (צילום: ולדי סולו)

תגובות0

הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי