נגישות
נגישות

עשינו עסק: תכירו את עסקית הצהריים החדשה של קאב קם

אטריות טריות שנעשות במקום מדי יום, עוף מטוגן במשרה תאילנדי עם סטיקי רייס וחצר שטופת שמש שתשלים את הפינוק באמצע היום – קאב קם, האחות הקטנה של בית תאילנדי, מאריכה שעות פעילות ופתוחה גם לעסקיות צהריים

מגזין REST עסקיות חדשות מהצלחת
מערכת  zap rest

מערכת zap rest

תאריך פרסום: 02/07/2018, 10:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

לפני כשנתיים נרשמה שמחה גדולה וציפיות נלהבות בקרב הפודיז בישראל, כשלק ויריב מלילי (בית תאילנדי) הודיעו על כוונתם לפתוח בשעה טובה מקום נוסף בתל אביב. זאת אחרי יותר מ-20 שנה של פעילות יציבה במסעדה הוותיקה שלהם בית תאילנדי, שנחשבת מיום פתיחתה לאחת המסעדות המוערכות, היציבות והאהובות בארץ. וכך לפני קצת יותר משנה נפתח בקול תרועה קאב קם – בר-מסעדה מסקרן ומבטיח, שמספק חוויה ייחודית של אוכל בדגש על התאמתו לאלכוהול.

קאב קם - לפרטים נוספים
עוד עסקיות שוות בתל אביב
המסעדות האסיאתיות הטובות בארץ
מתגלגלים: סושיות מומלצות ברחבי הארץ

פירוש המושג קאב קם מתייחס לצורת בילוי, מפגש שמח של חברים או משפחה שכולל אוכל בהמשכים ושילובו עם האלכוהול הנכון - על כן טבעי היה שבחודשים הראשונים פעל המקום בשעות הערב בלבד. עם הזמן ולאור דרישת הקהל, התפריט התרחב, הווליום מעט ירד והקונספט התהדק. כתוצאה מכך החליטו במקום לפתוח גם בשעות הצהריים, ולהציע עסקית כיפית במיוחד שתספק חוויה קלילה ונעימה בשיא היום.

 אותנטיות מלאה בסטייל. מנה מתוך העסקית של קאב קם (צילום: בן יוסטר)

מה אוכלים כאן?

בתפריט הקבוע של המקום תמצאו מנות ייחודיות שמתבססות על קוייטיאו ( koytiyau ) - אטריות טריות שנעשות במקום ומבוססות על אורז וטפיוקה לפי הנוסחה הסודית של שף המקום יריב מלילי. מנה נוספת שתופסת מקום של כבוד בתפריט היא באמי - ”מרק יבש" שעשוי מאטריות דקות של ביצים וחיטה, בתיבול סויה שחורה ותוספת כיסונים פריכים.

מנה מתוך עסקית הצהריים של קאב קם (צילום: בן יוסטר) הכל עשוי במקום. מנת באמי של מסעדת קאב קם (צילום: בן יוסטר)

הארוחה העסקית בקאב קם כוללת מנת קוייטיאו או באמי, בתוספת של שתיה לבחירה (בירה סינגה, חליטות תה קר של למון גראס הנסחט במקום, או שתיה קלה) – במחיר 68 שקלים. במנות: קוייטיאו גאי יאנג - נתחי פרגית עסיסיים על הגריל, פאק בונג, נבטים, כוסברה, בצל ירוק, בוטנים ושום מטוגן; קוייטיאו נאה טון - נתחי אונטריב מבושלים בקדירה עם כוכבי אניס, זרעי כוסברה והל ירוק, פאק בונג, כוסברה, בצל ירוק ובוטנים; באמי גאי טוט - כרעי עוף פריכים מפורקים מהעצם, עם פאק בונג, נבטים, כוסברה ושום מטוגן; ובאמי טהו - טופו במשרה תאי, פטריות שימאג'י ומלך היער. אם תרצו להוסיף כמה שקלים וללכת על אפשרויות נוספות, תוכלו ליהנות גם מפלה פאד קין – 450 גרם של נתחי לברק שלם על הווק, עם פטריות שימאג'י ויער לצד אורז יסמין לבן (98 שקלים); וגאי טוט סום טאם – כרעי עוף בטיגון ארוך, לצד סלט פפאיה וסטיקי רייס (76 שקלים).
העסקית מוגשת במקום בימים ראשון-חמישי, בין השעות 12:00-17:00.

קאב קם – לינקולן 11, תל אביב 03-6889960

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

דירוג הכתבה

לא אהבתי מעולה
פרויקט ותפריט קדרות במסעדת רוטנברג (צילום: אפיק גבאי)
מרק ראמן של מסעדות פריים (צילום: דניאל לילה)
ביסטרו מלון רוטשילד בתל אביב (צילום: באדיבות המקום)
עראייס דג בביגלה ירושלמי של בין המטעים (צילום: אסף קרלה)
ג'קו מאכלי ים (צילום: אנטולי מיכאלו)
ארוחת טאפאס של ויקי כריסטינה (צילום: שרית גופן)
מנה במסעדת טאיפיי (צילום: באדיבות במקום)
סלט פאפאייה של צ'יינה קלאס (צילום: באדיבות המקום)

תגובות0

הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי