נגישות
נגישות

איך מכינים ירקות

מסעדה ביום חדשות מהצלחת
מערכת  zap rest
תאריך פרסום: 09/10/2005, 10:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
המטבח התאילנדי שחדר בשנים האחרונות לארץ הביא למטבחנו גם את שיטת ההקפצה, כשיטה ראויה לשמור על טעמם של הירקות. הנה רעיון נוסף, שמקורו גם הוא במזרח, ושבארץ ממעטים ליישם אותו: אידוי.

קנו לכם סיר אידוי, שימו בתוכו ירקות קשים כמו כרובית, קישואים, תתפוחי אדמה וכו', או ירקות קפואים, ותדליקו את האש. אחרי 45 דקות יהיו לכם ירקות טעימים וטריים - ובעיקר: עדיין דיאטתתיים.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
אוטו-אוכל בירושלים 2025 - פסטיבל פודטראקים
saga sushi & poke כשרה למהדרין ומעולה
נאמה קיסריה – כשאירוע הופך לחוויה בלתי נשכחת
מסעדת WHO בראשל"צ, חוויה קולינרית כשרה ברמה אחרת
מסעדת גוסטינו מביאה את איטליה לרמת ישי
תל אביב EAT 2025 - פסטיבל האוכל הגדול חוזר
טעים, שיקי וממכר: למה כולם חוזרים שוב ושוב לסוהו?
גחלים של תענוג: המקום שבו הלהבה והחיך רוקדים ביחד
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר
ארוחת ערב במסעדת 206 דגים
206 גריל בר משביעה את פתח תקווה
הפנים החדשות של אדלה
רג'ינה מעירה את מתחם התחנה