נגישות
נגישות

דרכים נוספות לקלף שום

מסעדה ביום חדשות מהצלחת
מערכת  zap rest
תאריך פרסום: 09/10/2005, 15:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
בהמשך לכתבת קילוף השום הקודמת ובעקבות בקשות למציאת דרכים נוספות לקילוף הירק הסורר, עמלנו ומצאנו לכם דרכים נוספות. כל בשלן מומחה מכיר את הטריקים, אבל למי שמבקר במטבח פעמים נדירות, קילוף שום יכול להיות אתגר קשה לפיצוח.

השום עצמו הפך בשנים האחרונות למרכיב חשוב מאוד במטבח הישראלי, בין השאר בגלל תכונותיו הרפואיות (טוב למערכת הדם). באשר לתכונותיו כמגן נגד שדים – הדבר טרם הוכח.

ובקשר לקילוף: פשוט מכניסים אותו למים חמימים לכמה דקות – ואחר כך הכל הרבה יותר קל. אפשרות שניה – קונים קולפן שום. מן דבר ירוק ועגול – נראה מוזר, אבל עובד. ואפשרות שלישית: משתמשים בשום קפוא. קצת פחות טעים – אבל הכי נוח.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

אני מאשר/ת את תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות של רסט שדה חובה*
תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מסעדות באשדוד ואשקלון לחגיגות יומולדת משפחתיות
המסעדות המפורסמות והאייקוניות באשדוד ואשקלון
מסעדות מדהימות מול קו השקיעה באשדוד ואשקלון
דייט רומנטי? המסעדות הכי רומנטיות באשדוד ואשקלון
מסעדות מעולות לבילוי עם החבר'ה באשדוד ואשקלון
סלט פפאיה טבעוני של ניטן תאי (צילום: יהונתן בן חיים)
לוספר - מסעדת השף שמביאה את נשמת הגולן לצלחת
מסעדות באילת שיגרמו לכם להרגיש בחו"ל
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר
ארוחת ערב במסעדת 206 דגים
206 גריל בר משביעה את פתח תקווה
הפנים החדשות של אדלה
רג'ינה מעירה את מתחם התחנה