נגישות
נגישות

צ'יפס טעים

כדי לעשות צ'יפס כמו שצריך יש להשתמש בתפוחי אדמה טריים.

מסעדה ביום חדשות מהצלחת
מערכת  zap rest
תאריך פרסום: 09/10/2005, 11:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
הצ'יפס, אחד המאכלים הטעימים ביותר בנמצא מבין המוגדרים כפאסט פוד, סובל בשנים האחרונות מיחסי ציבור רעים. נכון – יש בו הרבה קלוריות, והוא לא מי יודע מה מזין, אבל הטעם רבותי – יכול להיות מרנין.

הבעיה היא שהצ'יפס התעשייתי המוגש במזללות מוכן תמיד משקיות קפואות – הדומות לאלה שאתם רוכשים בסופר. וככה רבותי – לא מכינים צ'יפס. כדי לעשות זאת כמו שצריך יש להשתמש בתפוחי אדמה טריים.

רככו אותם מעט – חיתכו לקוביות והשליכו לשמן רותח – עמוק או שטוח – על פי נטייתכם. לשם הגיוון – אתם מוזמנים לנסות גם תפוחי אדמה אדומים…

שימו קטשופ – שגם אותו אגב אפשר להכין בבית – אבל זה בפעם אחרת, ותאכלו פעם אחת צ'יפס אמיתי – כמו שכבר כמעט אי אפשר להשיג.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
משפחתיות ושמחות: המסעדות שמתאימות לכולם בחיפה
המסעדות הכי טובות לט"ו באב– על קולינריה יצרית
מסע בין השווארמות של חיפה: מהקלאסי ועד המהפכני
מסעדות שוק בחיפה – טעים, נגיש וצבעוני
מסעדות אינסטגרמיות: חיפה יפה אבל האוכל עוד יותר
מסעדות כשרות בחיפה - כשר, בריא ובעיקר - טעים
סוהו חוגגת 25 – וזו מסיבה שאסור לפספס
גג, שמש, ים וקוקטייל: קירה אשדוד
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר
ארוחת ערב במסעדת 206 דגים
206 גריל בר משביעה את פתח תקווה
הפנים החדשות של אדלה
רג'ינה מעירה את מתחם התחנה