נגישות
נגישות

טיפים לבישול דגים

הכי חשוב – קנו רק דגים טריים

מסעדה ביום חדשות מהצלחת
מערכת  zap rest
תאריך פרסום: 09/10/2005, 11:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
אל תכינו אותו יותר מדי. עשו הכל פשוט.

בישול פשוט. רוטב פשוט. תנו לטעם של הדג לשלוט.

כדי לדעת אם הדג מוכן תבצעו בו חתך קטן. אם הצבע אחיד לכל אורך הדרך – הדג מוכן.
צלייה בגריל מייבשת את הדג. מומלץ להשרות אותו במרינדה לפני הצלייה כדי שייספוג נוזלים.

הכי חשוב – קנו רק דגים טריים, ממקור בטוח. אם מוכרחים – אפשר גם דג קפוא, אבל ממקור
מזוהה, רצוי ברשת שיווק גדולה או בחנות בטוחה.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
אוטו-אוכל בירושלים 2025 - פסטיבל פודטראקים
saga sushi & poke כשרה למהדרין ומעולה
נאמה קיסריה – כשאירוע הופך לחוויה בלתי נשכחת
מסעדת WHO בראשל"צ, חוויה קולינרית כשרה ברמה אחרת
מסעדת גוסטינו מביאה את איטליה לרמת ישי
תל אביב EAT 2025 - פסטיבל האוכל הגדול חוזר
טעים, שיקי וממכר: למה כולם חוזרים שוב ושוב לסוהו?
גחלים של תענוג: המקום שבו הלהבה והחיך רוקדים ביחד
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר
ארוחת ערב במסעדת 206 דגים
206 גריל בר משביעה את פתח תקווה
הפנים החדשות של אדלה
רג'ינה מעירה את מתחם התחנה