נגישות
נגישות

"מיקל'ה" - דגים טעימים בזול

מסעדה ביום חדשות מהצלחת
מערכת  zap rest
תאריך פרסום: 09/10/2005, 10:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
איזור יד חרוצים בתל אביב היה בעבר איזור מוסכים מלוכלך ורעשני, אבל בשנים האחרונות עברו אליו גם חברות מסחריות רבות. המשמעות: אלפי אנשים שצריכים לאכול צהריים, כל יום.

במיקלה יכולים רבים מהם למצוא פתרון יעיל וטעים: ארוחה עיסקית ב-39 שקלים בלבד, הרבה פחות מהנהוג במסעדות בארץ. ארוחה כוללת שורת סלטים מכובדת כמנה ראשונה. בלטו לטובה: סלט הכוסברה, החומוס והטחינה. למנה עיקרית ניתן לבחור דג, מתוך המבחר היומי, או לחילופין: סטייק פרגיות או עין. למנה העיקרית מצורפים גם תפוחי אדמה.

בעיקרון, מדובר במסעדת המתמחה בדגים, כך שמומלץ לנסות את אחד מסוגי הדגים. מי שלא סובל את ייצורי האוקיאנוס, יכול בהחלט להזמין את המנה הבשרית. בכל מיקרה, מדובר במנות גדולות, משביעות ועשויות היטב.

ההצעה העיסקית אינה כוללת קינוח. אם אתם בכל זאת רוצים לסיים את הארוחה במשהו מתוק, מומלץ להזמין את אחת משתי המנות הבאות: מוס חלבה מצוין, או קרפ קוקוס משובח.

הארוחה העיסקית של מיקלה מוגשת בכל שעות היום, אבל בערבים ובסופי שבוע, בהם האווירה משתנה מעיסקית לרומנטית יותר, היא עולה 44 שקלים. קצת יותר, אבל עדיין מדובר בעיסקה משתלמת בהחלט. בערבים ובסופי שבוע מומלץ להזמין מקום מראש.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מסע בין השווארמות של חיפה: מהקלאסי ועד המהפכני
מסעדות שוק בחיפה – טעים, נגיש וצבעוני
משפחתיות ושמחות: המסעדות שמתאימות לכולם בחיפה
מסעדות אינסטגרמיות: חיפה יפה אבל האוכל עוד יותר
מסעדות כשרות בחיפה - כשר, בריא ובעיקר - טעים
סוהו חוגגת 25 – וזו מסיבה שאסור לפספס
גג, שמש, ים וקוקטייל: קירה אשדוד
אוטו-אוכל בירושלים 2025 ארמון הנציב - התחלנו!
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר
ארוחת ערב במסעדת 206 דגים
206 גריל בר משביעה את פתח תקווה
הפנים החדשות של אדלה
רג'ינה מעירה את מתחם התחנה