נגישות
נגישות

אדים חמים

כדי לגוון ניתן להשתמש במרק כלשהו, בירה או יין. אפשר גם להוסיף למים עשבי תיבול שונים כדי להוסיף ארומה מיוחדת למזון.

מסעדה ביום חדשות מהצלחת
מערכת  zap rest
תאריך פרסום: 09/10/2005, 15:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

הטכניקה של אידוי מזון צורה מהירה ופשוטה להכנת מזון והיא מתאימה במיוחד כשרוצים לשמר את טעם המזון, צבעו ואת הערכים התזונתיים שלו. למעשה, ניתן לאדות כמעט הכל (אפילו לחם)אבל בעיקר נהוג לאדות ירקות ,דגים ואורז.לרוב משתמשים במים כנוזל לאידוי, אבל כדי לגוון ניתן להשתמש במרק כלשהו, בירה או יין. אפשר גם להוסיף למים עשבי תיבול שונים כדי להוסיף ארומה מיוחדת למזון.לאידוי ביתי כדאי להשתמש בסל אידוי או בשמו הבלתי רשמי "שושנת אידוי", כדי למנוע מהמזון לבוא במגע עם הנוזל. אפשרות נוספת שמגיעה מהמזרח הרחוק היא סלי הבמבוק המשמשים בעיקר להכנת דים סאם, אבל מתאימים לכל אידוי. ניתן להשתמש גם בסירי אידוי כגון סירי קוסקוס למיניהם והיום יש גם סירי אידוי חשמליים המאפשרים לאדות בכמה שכבות.לסיום, לזכור להיזהר.. אדים חמים יותר ממים רותחים ועלולים לגרום לכוויות.

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

אני מאשר/ת את תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות של רסט שדה חובה*
תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מסעדות באשדוד ואשקלון לחגיגות יומולדת משפחתיות
המסעדות המפורסמות והאייקוניות באשדוד ואשקלון
מסעדות מדהימות מול קו השקיעה באשדוד ואשקלון
דייט רומנטי? המסעדות הכי רומנטיות באשדוד ואשקלון
מסעדות מעולות לבילוי עם החבר'ה באשדוד ואשקלון
סלט פפאיה טבעוני של ניטן תאי (צילום: יהונתן בן חיים)
לוספר - מסעדת השף שמביאה את נשמת הגולן לצלחת
מסעדות באילת שיגרמו לכם להרגיש בחו"ל
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר
ארוחת ערב במסעדת 206 דגים
206 גריל בר משביעה את פתח תקווה
הפנים החדשות של אדלה
רג'ינה מעירה את מתחם התחנה