נגישות
נגישות

הבשלה מהירה

מסעדה ביום חדשות מהצלחת
מערכת  zap rest
תאריך פרסום: 09/10/2005, 10:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

איך מבשילים אבוקדו שהגיע קשוח לחלוטין מהירקן ומתחשק לאכול אותו בזמן הקרוב.
עובד תמיד: לצרף לשקית פרי רך ותוסס כמו בננה בשלה, אגס או כל פרי בשלב מתקדם ואפילו על סף הבשלת יתר. רצוי למקם את השקית באיזור שמוקרנת עליו שמש, לפחות חלק מהיום.
תראו לבד, האבוקדו יבשיל לפני שתספיקו לחשוק בו.

חשוב: ברגע שמתרכך, להכניס למקרר, כדי לעצור את התהליך...

בתאבון.

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
טעים, שיקי וממכר: למה כולם חוזרים שוב ושוב לסוהו?
גחלים של תענוג: המקום שבו הלהבה והחיך רוקדים ביחד
בפעם החמישית: אסף גרניט זוכה בכוכב מישלן!
NAMA קיסריה: ללכת למסעדה = לצאת לחופשה
סטייק ווד – מסעדה על הגובה ברמת הגולן
מסעדת BP נתניה: כשמסעדת ביסטרו שף פוגשת תחנת דלק
מסעדת קירה באשדוד - אוכל משובח ונוף עוצר נשימה
דווקא עכשיו: מסעדות מומלצות במג'דל שמס
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר
ארוחת ערב במסעדת 206 דגים
206 גריל בר משביעה את פתח תקווה
הפנים החדשות של אדלה
רג'ינה מעירה את מתחם התחנה