נגישות
נגישות

על טעם וצבע

מסעדה ביום חדשות מהצלחת
מערכת  zap rest
תאריך פרסום: 09/10/2005, 13:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

כדי לשמור על צבעם הלבן של פטריות בעת טיגונם, כדאי להוסיף מיץ לימון וחמאה מומסת.
כדי לשמור על צבעו האדום של כרוב ולמנוע את הפיכתו לסגול כדאי להוסיף חומץ או מיץ לימון.
כדי לשמור על צבעה הלבן של כרובית בבישול כדאי להוסיף לה מעט חלב.
כדי לשמור על צבעו המבריק של גזר בבישול כדאי להוסיף לו מיץ לימון.

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
נפרדים מתשפ"ה: 10 מסעדות אהובות בתל אביב שנסגרו
זינק – המסעדה שמביאה את תל אביב ליהוד
קפה ללוש נס ציונה: ארוחות טעימות סביב השעון
רוזה אשדוד: השף אריק מוכיח שכשר זה ההיפך ממשעמם
מסעדות אותנטיות בירושלים: לחוות את ירושלים האמיתית
 לילה לבן בירושלים: איפה לאכול, לשתות ולרקוד?
לילה של אהבה בירושלים: מסעדות רומנטיות לזוגות
אחרי הסליחות בירושלים: כמו הנפש, גם הבטן רוצה נחמה
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר
ארוחת ערב במסעדת 206 דגים
206 גריל בר משביעה את פתח תקווה
הפנים החדשות של אדלה
רג'ינה מעירה את מתחם התחנה