נגישות
נגישות

בשרים תשאירו לשפים

ולסיום מגיע גם הטיפ: אל תתעסקו עם צליית בשר בבית! מה שהתבהר לי יותר מהכל בסדנה הזאת היה שהמטבח הביתי שלי באמת לא מתאים לסוג כזה של עשייה. האש שלי לא מספיק חמה, הגריל שלי לא מספיק אימתני ואין לי קולטי עשן מתאימים, המחבתות לא מספיק עבות...

מסעדה ביום חדשות מהצלחת
מערכת  zap rest
תאריך פרסום: 09/10/2005, 10:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

כשאני מבשלת בבית אני משתדלת להתנסות בחומרים וטכניקות אבל עד היום נרתעתי מעיסוק בבשרים ובצלייתם. נראה היה לי שלא אדע לבחור את החלקים המתאימים לצלייה, שאין לי אש חמה מספיק לסגירת הבשר ועוד סיבות שכאלה.
בדיוק בשל כך וכדי להבריח את הפחד, עשיתי לא מזמן סדנת בישול בפעם הראשונה בחיי בנושא בשרים, בשרים ועוד בשרים (וגם קצת יין). בסדנה התנסינו במגוון טכניקות ובהתעסקות מסיבית בבשרים מסוגים שונים (אני באופן אישי לשתי במו ידיי קבאב טלה ריחני). לאורך כל הסדנה אכלנו בשרים כיד המלך וגמענו בקבוקי יין.

ולסיום מגיע גם הטיפ:
אל תתעסקו עם צליית בשר בבית!
מה שהתבהר לי יותר מהכל בסדנה הזאת היה שהמטבח הביתי שלי באמת לא מתאים לסוג כזה של עשייה. האש שלי לא מספיק חמה, הגריל שלי לא מספיק אימתני ואין לי קולטי עשן מתאימים, המחבתות לא מספיק עבות ובעיקר, אני רוצה שיפנקו אותי ויכינו לי את הבשר לי, במידה המדויקת, ע"י איש מקצוע מסוקס וריחני, במסעדה.

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
אוטו-אוכל בירושלים 2025 - פסטיבל פודטראקים
saga sushi & poke כשרה למהדרין ומעולה
נאמה קיסריה – כשאירוע הופך לחוויה בלתי נשכחת
מסעדת WHO בראשל"צ, חוויה קולינרית כשרה ברמה אחרת
מסעדת גוסטינו מביאה את איטליה לרמת ישי
תל אביב EAT 2025 - פסטיבל האוכל הגדול חוזר
טעים, שיקי וממכר: למה כולם חוזרים שוב ושוב לסוהו?
גחלים של תענוג: המקום שבו הלהבה והחיך רוקדים ביחד
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר
ארוחת ערב במסעדת 206 דגים
206 גריל בר משביעה את פתח תקווה
הפנים החדשות של אדלה
רג'ינה מעירה את מתחם התחנה