'שבוע טעמים בעמקים' הוא פסטיבל קולינריה הנערך זו השנה השישית במסעדות הרבות הפרושות באזור עמק יזרעאל הירוק, בין התאריכים 24 בינואר ל-2 בפברואר 2010. במהלך השבוע, בזמן שמרבדי כלניות מכסים כל פינה והשקדיות פורחות ומקשטות את נוף העמק, תוכלו ליהנות מארוחות טעימות ומשתלמות במיוחד במסעדות העמק, ולשלבן עם טיולים, סיורים ואטרקציות שונות בסביבה.
בין המסעדות המשתתפות ב'שבוע טעמים בעמקים' ניתן למצוא את פרנג'ליקו, תיאודור, רוסו ואדלה שברמת ישי, אוקטגון שליד בסיס רמת דוד, הקדרה של נגה שבבית שערים, חוות התבלינים בגלבוע, טנדוקה היקנעמית, שלו ביער שבקרית טבעון ועוד. כל המסעדות יציעו תפריטים מיוחדים הכוללים מנה ראשונה, עיקרית, קינוח וכוס יין במחיר הנע בין 79-109 ₪ לסועד (המחיר נקבע על פי מחיר המנה העיקרית).
בנוסף לתפריטי הארוחות המיוחדות, מוצע בשבוע טעמים בעמק גם 'טעמים של בוקר' - ארוחות בוקר ובראנצ'ים מפנקים וטעימות המוצעות במגוון בתי קפה בעמק יזרעאל והסביבה, במחירים נוחים של 39 ₪ לארוחת בוקר ו-49 ₪ לבראנץ'. בין בתי הקפה המשתתפים - קפה פלוס שבקרית טבעון, כרמי זית שבכפר חסידים ועוד.
השנה זוכה הקהל המשתתף בשבוע טעמים בעמקים לצ'ופר שווה בדמות 'ארוחה על חשבון הברון', המשלב לינה וארוחה זוגית. כל המזמין שני לילות באחד מהצימרים שבאזור העמקים המשתתפים בשבוע טעמים בעמקים, יקבל הנחה על הלינה וארוחת גורמה זוגית לבחירה באחת המסעדות המשתתפות בשבוע הקולינרי.
לפרטים נוספים על שבוע טעמים בעמקים, המסעדות המשתתפות, התפריטים המוצעים ושאר האטרקציות, לחצו כאן.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת