נגישות
נגישות

בראביסימו! הפיצרייה החדשה שמביאה את נאפולי לחולון

קחו פיצרייה נפוליטנית אותנטית, עטפו אותה בעיצוב שיקי-לונדוני והזמינו אותה בשירות עצמי מהיר. מה קיבלתם? את "פיצה סנטרל" שנפתחה ממש לאחרונה בחולון.

המלצות קולינריות המסעדות של rest
מערכת  zap rest
תאריך פרסום: 06/12/2022, 12:02
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

"מצד אחד אנחנו מכינים את הפיצה שלנו לפי מתכון מסורתי, אך מצד שני המקום שלנו סופר מודרני ועדכני", מספר לנו הבעלים רועי קדוש. "אני ושותפי החלטנו לקחת את הקונספט של מזון מהיר צעד אחד קדימה, ואצלנו הלקוחות מזמינים את הארוחה שלהם באמצעות מחשב ולגמרי לבד – 100% שירות עצמי", הוא מספר לנו. פיצרייה בשירות עצמי הינה קונספט מרענן, חווייתי ומפתיע ללא ספק, אך ההפתעות לא מסתיימת כאן: בפיצרייה הנפוליטנית החדשה תוכלו ליהנות משפע "מנות חימום" איטלקיות נוספות כדוגמת סלט עם גבינת בוראטה, ארנצ'יני ואפילו פרמז'נה מלאנזה.

ל"פיצה סנטרל" זהות איטלקית מובהקת, אך רועי משתף אותנו שדווקא בירתה של הממלכה המאוחדת – לונדון, היוותה עבורם השראה. "השם של המקום שלנו – פיצה סנטרל, עוצב משתי אהבות שלי ושל השותף לי ערן הרשקוביץ: האחת היא לעיר לונדון שעבורנו היא מרכז העולם, והשנייה לפיצרייה לונדונית שאנחנו מלאי הערכה אליה. בנוסף, גם בחיפוי הקירות שלנו העשוי מאריחים לבנים מבריקים, ישנה קריצה למטרו שבעיר".  

מגוון פיצות שנמכרות במסעדת "פיצה סנטרל" בחולוןצילום: פיצה סנטרל

מאיטלקית ועד אמריקאית: באיזה סגנון אתם אוהבים את הפיצה שלכם?

ב"פיצה סנטרל" מוגשות פיצות טאבון אדומות ולבנות שקוטרן כ-30 ס"מ. על המהפך שעברה הפיצה מ"נשנוש על הדרך" לארוחה שלמה, מספר לנו רועי. "במשך שנים פיצה נתפשה כמאכל מהיר שאוכלים על הדרך. עם זאת, כיום המגמה שונה: ההערכה של אנשים לפיצה איטלקית איכותית באה לידי ביטוי בעובדה שהיא נאכלת כמנה עיקרית מסביב לשולחן". רועי יודע היטב על מה הוא מדבר, שכן כבר עשור שהוא נהנה מהמעמד והעיסוק כפיציולו. מכאן, שאין זה גם מפתיע שהפיצות ב"פיצה סנטרל" עוברות את "המסע המסורתי" עד שהן מגיעות לצלחות הסועדים: התפחה של 3 ימים ואפייה ב-500 מעלות בטאבון איטלקי לוהט.

שלוש פיצות מונחות על משטח עץ במסעדת לה סנטרלצילום: פיצה סנטרל

תפריט הפיצות של "פיצה סנטרל" הוא הכל רק לא שגרתי, ולא רק בזכות העובדה שתוכלו לקבל את כל הפיצות גם בגרסה טבעונית ונטולת גלוטן. לצד הקלאסית האהובה – פיצה מרגריטה (49 שקלים), המאכל האיטלקי המפורסם בעולם מוגש כאן עם שילובים מעניינים ויצירתיים יותר. אז הכירו את אמריקן סטייל (69 שקלים) העשויה עם גבינת צ'דר ועליה פלפל חלפיניו, טבעות בצל מטוגנות, אננס טרי וזילופי ספייסי מיונז. בסקשן הפיצות הלבנות תמצאו כמובן את הקלאסית שבחבורה -  ביאנקה (61 שקלים) עם רוטב אלפרדו, מוצרלה, פורטובלו וארוגולה, כאשר שילוב מעניין נוסף תמצאו בפיצה פרפל (69 שקלים) העשויה מבצק שחור ועל בסיס רוטב שמנת וסלק, עם תוספות של ריבת בצל ביין, בצל סגול, גבינת קדוש ושקדים קלויים.

הכניסה למסעדת לה סנטרל בחולוןצילום: פיצה סנטרל

"פיצה סנטרל", הרוקמים 26, חולון

ימים ושעות פתיחה: ראשון עד חמישי – 11:00-23:00

שישי – 11:00-15:30

שבת – משעה אחרי צאת השבת ועד 23:00

טלפון: 053-7106810

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה

תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
ביסטרו 56: הנאה מאוכל, נוף קסום ואווירה קסומה
מסעדת השף M37 - המסעדה שלא תרצו לפספס
פורטו – מטבח ים תיכוני: אווירה נעימה ואוכל משובח
סוהו: אסיאתית אמיתית ראשון לציון
חדש ומלוח: אנין  המסעדה החמה של ים המלח נפתחה
מה נשים אוהבות לאכול? המסעדות המושלמות לערב נשים
קינוחי שוקולד מומלצים בעוטף ובצפון
מונא - ביסטרו ירושלמי אלגנטי
איפה אוכלים בחול המועד פסח 2024? מסעדות כשרות ומומלצות
מה לאכול בזמן מלחמה? 5 מאכלים שעוזרים להפחית מתח וחרדה
הצבא צועד על קיבתו: מצפון לדרום - העמותות שמאכילות
הצטיידות לשעת חירום: המזון הנכון בשעת חירום