נגישות
נגישות

איפה אוכלים סביצ'ה או טרטר של קיץ?

מה ההבדל בין סביצ'ה לטרטר דג? מה הופך את המנות האלו לכל-כך מסקרנות ומעניינות והכי חשוב, למה הן הכוכבות של הקיץ? הכל כאן בליווי המלצות חמות כמובן, קבלו את הטופ 3 של מנות הדג נא המנצחות שלנו הקיץ

מסעדות TOP 10 המסעדות של rest
עמית ביבר
עמית ביבר
תאריך פרסום: 25/08/2021, 12:44 תאריך עדכון: 04/09/2021, 12:28
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

בואו נדבר על המנה המרעננת של הקיץ – טרטר או סביצ'ה ורצוי על בסיס דג. אין כיף כמו חתיכות קטנות של דג נא איכותי, עם טעמים עשבי תיבול, או טעמים חמצמצים של עגבניות או פרי עונתי, אין כמו השילוב העוקצני של הטעמים החריפים, המתוקים, החמוצים והמלוחים שנכנסים יחד לצלחת מנת דג קר וטוב.

אז בואו נדבר על ההבדל בין הטרטר לסביצ'ה – ההבדל העיקרי הוא באופן חיתוך הדג או הבשר, כשבסביצ'ה החיתוך הוא לקוביות קטנות ובטרטר המנה מגיעה קצוצה דק. שניהם מושרים בחמיצות לימונית ש"מבשלת" מעט את הדג או הבשר ובדרך כלל מוגשים עם מגוון תוספות מדליקות, טעימות והכי מרעננות שיש. הנה כמה מהמוצלחות שטעמנו.

סלמון קצוץ: הטורטופו של "סלאס"
במסעדת סלאס המעולה מגישים מגוון מנות דג מפוארות, איכותיות וטעימות להפליא. אחת המנות שעשתה לנו את הקיץ היא מנת הסלמון טורטופו שלהם.
מה במנה? סלמון קצוץ. סלסה אננס, ויניגרט סויה טרטופו, קונסומה תפוחים ועשבים, טוביקו וצ'ילי מוחמץ.
בשורה התחתונה, יש כאן שילוב רענן ומדליק בין מתיקות של אננס, לעוקצנות של צ'ילי, בין החמיצות של התפוחים למליחות של הסויה. כל מרכיב במנה מקפיץ אותה פלאים והשילוב של כל הרכיבים יחד הופך את המנה הזו למלכת הקיץ שלנו ולטעימה מקסימום.
סלאס, יפו תל אביב

סביצ'ה דג ים חמצמץ של "סדפה"
 במסעדת סדפה מגישים מנות ים תיכוניות מעולות, בשרים ודגים משובחים. המנה שאנחנו בחרנו למה הקיצית של המסעדה היא מנת הסביצ'ה דג ים שלהם.
מה במנה? קוביות דג ים נא, בתיבול שמן זית ולימון עם צלפים ובצל סגול.
אהבנו את הטעמים הפשוטים שמתחברים מעולה, מה צריך יותר משמן זית ולימון? זה שילוב מנצח, חמצמץ, קיצי וטעים, הצלפים מדגישים את הטעמים החמוצים ומוסיפים עוד רבדים של חמיצות ומרקמים נוספים וכמובן שהבצל הסגול נותן את הטאץ' הסופי עם החריפות העדינה שלו.
מנת דג נא מומלצת לאנשים שאוהבים דגים טובים ופשטות במובן הטוב שלה.
סדפה, באר שבע

סביצ'ה על גספצ'ו של ה"סיטרה"
במסעדת הסיטרה מגישים כל מנה בצבע, כך גם את הסביצ'ה שלהם, הם הצליחו להפוך מנת דג מוכרת למסקרנת במיוחד, עם ניחוחות ים תיכוניים וכל זה בליווי גספצ'ו שהוא מרק קר מרענן ומעולה לעונת הקיץ.
מה במנה? סביצ'ה דג ים, גספצ'ו עגבניות שרופות, עשבי תבלין, בולגרית וקרקר זעתר.
השילוב הים תיכוני של בולגרית וזעתר בצורת קרקר מפואר, עם עגבניות שרופות טחונות לגספצ'ו קר ורענן עם העוקצנות המעושנת, הופכת את מנת הדג לסופר מותאמת לחך הישראלי, מיוחדת, טעימה, מעניינת, מסקרנת ובקיצור, לא תצטערו שטעמתם, לכו לנסות אותה.
סיטרה, צפון תל אביב

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
Sadafa - סדפה בבאר שבע
053-6113710
סיטארה בתל אביב
053-9443447

תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של עמית ביבר

איפה אוכלים את הסטייק המושלם בצפון?
קרניבורים אתם כאן? מסעדות בשר מומלצות בצפון
אוכל ביתי מומלץ: תרגישו בבית ותאכלו משהו!
פחמימה של נחמה: כאן תמצאו את המאפה המושלם
ככה פותחים בוקר: ארוחות בוקר משביעות ועשירות
חגיגה טעימה: הכרם - מסעדה לאירועים
חגיגה טעימה: הכרם - מסעדה לאירועים
מצאנו לכם ארבע מסעדות שף כשרות ושוות!
Top 10 - מסעדות המרקים המומלצות לשנת 2023
לא רק באטומי - המסעדות הגיאורגיות המסורתיות
מהודו ועד כוש: מנות צהריים הודיות
עסקיות צהריים