נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

פאייה מארינארה במסעדת אדלינה בגליל (צילום: באדיבות המקום) מנה מלאת חיים. פאייה מארינארה במסעדת אדלינה (צילום: באדיבות המקום)

בא לכם לשדרג את האורז שלכם למנה שמחה יותר? מזמינים חברים לארוחה וחסר לכם את המנה המעניינת שתסובב ראשים? קבלו את הפאייה של אדלינה בסגנון מרינרה – תבשיל אורז וזעפרן עם פירות ים וקוביות דג. פירות ים תמיד באים בטוב ומשדרגים את הצלחת, וכשהם משתלבים יחד עם דג ואורז מתובל בהחלט אפשר לצפות לחגיגה של טעמים וצבעים. מסעדת אדלינה הגלילית משתפת אותנו במתכון של אחת ממנות הדגל שלה – השקעה קטנה וכיף גדול. בתיאבון.

מתכון לפאייה מרינרה

מצרכים
250 גרם אורז עגול
300 גרם של פירות ים לפי העדפתכם (שרימפס/ גוף וראשי קלאמרי/ סרטנים/ מולים)
200 גרם פילה דג ים חתוך לקוביות קטנות
800-700 מ"ל ציר דגים
1/2 גרם זעפרן
מעט שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה
1. מקפיצים במחבת רחבה ונמוכה את פירות הים וקוביות הדג בשמן זית כחצי דקה ומוסיפים את האורז העגול. מערבבים מעט (יש להינמע מבישול יתר של פירות הים על מנת שלא יתייבשו).
2. מוסיפים את שערות הזעפרן, ציר הדגים, ומתבלים במלח ופלפל (יש אפשרות לשדרוג המנה עם הוספת קוביות קטנות של ירקות שורש).
3. מבשלים כ - 30-20 דקות על אש נמוכה ללא כיסוי תוך כדי ערבוב עד קבלת אורז אל דנטה ושקוף.
4. אפשר להעביר לכלי הגשה בצורה מסודרת (שמתאים לתנור)  או להשאיר במחבת יצוקה.
5. מוזגים מהאורז ובונים מעליו עוד ערמה יפה של פירות הים כגון - סרטנים, שרימפס, מולים וכו'.
6. מכניסים לתנור לעוד כ - 4-3 דקות לבישול נוסף וגיבוש של הטעמים.
7.מגישים עם רבעי לימון בצד. בתאבון.

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

דירוג הכתבה

לא אהבתי מעולה

תגובות0

הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
רביולי פטריות על קרם תירס בביף בהר (צילום: באדיבות המקום)
קלצונה נוטלה של מסעדת קופינאס (צילום: גליה אבירם)
פילה סלמון במסעדת טוקופיה (צלם: עידן גור)
מרק קוקוס קר של מסעדת טאיה (צילום: באדיבות יחצ)
מנה במסעדת אלמרסא עכו (צילום: באדיבות המקום)
יאם פלה הנג בבית תאילנדי (צילום: יהונתן בן חיים)
חומוס בשר בצנעני בני ברק (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה במסעדת על הנהר (צילום: באדיבות המקום)