נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

לקראת סוכות כתבנו כאן, על תחרות הבירה הבין לאומית הראשונה שהתקיימה בכפר המכבייה, תחרות ולא יריד, בה השתתפו מאות בירות מכל העולם (חלקן אפילו לא מיובאות לישראל, עוררו עניין ובהחלט יתכן שיראו על המדפים בעתיד) וכמובן גם ישראליות מסצנת המבשלות המתפתחת בישראל. כל הבירות נטעמו על ידי מיטב המומחים מהארץ ומחו"ל, וניתנו להם ציונים ששוקללו לידי ציון סופי. לא נכביר במילים ואת כל התוצאות בשלל הקטגוריות תוכלו למצוא באתר איש הענבים (שהיו מיוזמי התערוכה) כשאתר rest  הוא אחד מנותני החסות לתערוכה (בתמונה- אביחי בליצקי, מנכ"ל rest מעניק את הפרסים לזוכים). נציין כמובן את הישראליות שקיבלו 12 מדליות זהב מתוך 18 שחולקו, בין המבשלות בלטו כמובן מלכה ודאנסינג כאמל, מחלוצות המבשלות המסחריות הקטנות שזכו כל אחת בשתי מדליות, גם  מבשלת הגולן הגדולה (יחסית למבשלות הבוטיק), זכתה עם  ה'עוג' – הבירה החדשה שלהם, כאשר ממוצע הציונים הגבוה על שלל בירות זיכה אותה גם בתואר "המבשלה הטובה ביותר".

גם המבשלות  פאבו וג'מס זכו כל אחת במדליית זהב, השג יוצא דופן לנוכח הזמן הקצר שהמבשלות הללו קיימות בשוק (שנה-שנתיים). גם מבשלות קלרה, השחר ושריגים קיבלו גם הם מדליות זהב, במסגרת תחרות המבשלות הזעירות (ללא רשיון יצרן) ונסיים במבשלות שפירא ואלכסנדר שקיבלו כל אחת מהן מדליית זהב כפולה. וכולנו מתרגשים לראות האם המבשלות ישמרו על התארים לקראת התחרות שתיערך בשנה הבאה מתוך תקווה שתהפך למסורת.

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

דירוג הכתבה

לא אהבתי מעולה
בראנץ' במסעדת הולה (צילום: ספיר קוסא)
פלפלים חריפים של מסעדת ליבירה (צילום: אנטולי קרימניצקי)
מרק חרצ'ו של טש וטשה (צילום: בר איילון)
מנה במסעדת פיסקדו באשדוד (צילום: באדיבות המקום)
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר
ארוחת ערב במסעדת 206 דגים

תגובות0

הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי