נגישות
נגישות
מגזין REST
עודד פשטצקי
כל הכתבות של:

עודד פשטצקי

דיאטן קליני וכותב תוכן במגוון תחומים, עורך לשעבר בכתב העת "מעריב לילדים" ומחבר ספר הילדים "כוחות אמיתיים". כותב בנושאי אוכל ומסעדות במגזינים ואתרים מובילים כמו טיים אאוט, דרך האוכל, וואלה ועוד. בעל תואר ראשון במדעי התזונה ותואר שני בתזונה, בריאות והתנהגות.

נעים להכיר: האנשים שהונצחו במנות מפורסמות
תהיו יצירתיים: הטעויות הטעימות ביותר בהיסטוריה
לשם שינוי: מסעדות חדשות בקורונה

חושב על ארוחת בוקר?

נורמה בכפר שמריהו
המעדנייה של גולדשטיין בקריית אונו
בוקריה בפתח תקווה
מקס ברנר  בראשון לציון
אלנה במלון נורמן בתל אביב
ביגה באשדוד
המקצוענים: טיפים לבשלנים חובבים משפים מובילים
מהשדה לצלחת: Farm to Table בעולם ובישראל
נפרדים וממתיקים: 4 מתכונים של קינוחים חגיגיים
מבוקר עד ערב: סיור קולינרי בחיפה
סוגרים שנה: 10 מאכלים שנכנסו לחיינו ב-2020
מטבחי רפאים: המיזמים הקולינריים של עידן הקורונה
חדשות טובות? חוזרים ל"טייק אווי" במסעדות
הסטייק המושלם: פרויקט מיוחד לסוכות 2020
טייסט פרום דה ווסט: בשר מעושן לראש השנה
נוף במסעדת ביאנקיני (צילום: איתמר גרינברג)
ליגת האלופות 2020: מסעדות וברים שמשדרים את המשחקים
מטיילים בתיאבון: מסעדות מומלצות על כביש 90

כל המסעדות שצפיתי בהן

קדימה
אחורה
קאמאקורה: המסעדה שהביאה את הבשר היפני לישראל
מנשנשים את הלב: איפה אוכלים בט"ו באב 2020?
הזהב השחור: מנות שוות עם חצילים במסעדות
יום האניס: מתכון של מחבת דייגים יוונית עם אוזו
המרענן הפרסי של הקיץ: מתכון להכנת פאלודה בבית
מסעדת פרה פרה, גדרה (צילום: באדיבות המקום)
מתכננים אירוע במסעדה?

תנו לנו למצוא עבורכם את המקום המושלם

שם לא תקין
דוא״ל לא תקין
מספר לא תקין
  • * השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
  • **השירות חינם ומתאים לאירועים עם 10 משתתפים ומעלה
EVENT