נגישות
נגישות

כל הפרטים על פסטיבל הבירה 2018 בירושלים

120 טעמים של בירות, בר קוקטיילים נייד, הופעות חיות של מיטב המוזיקאים ודיג'יי שירקיד לתוך הלילה – עיר הבירה חוזרת לסגור לנו את הקיץ במוד הנכון

חדשות האוכל חדשות מהצלחת
מערכת  zap rest
תאריך פרסום: 16/08/2018, 12:00 תאריך עדכון: 16/08/2018, 12:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

פסטיבל הבירה בירושלים יתקיים בימים רביעי וחמישי, ה-29-30 באוגוסט 2018 בגן העצמאות בעיר. הפסטיבל יארח כ-120 טעמי בירה מהארץ ומהעולם לצד הופעות חיות, בר קוקטיילים מיוחד ומסיבה לתוך הלילה.

ממחניודה עד המוציא: מסעדות החובה של ירושלים
איפה אוכלים במתחם התחנה בירושלים?
אספרסו בבירה: בתי קפה מומלצים בירושלים
פסטורליה קולינרית: 5 מסעדות מומלצות בשכונת עין כרם

זוהי השנה ה-14 של הפסטיבל, במהלכו מבקרים רבים פוקדים את עיר הבירה ומסיימים את חופשת הקיץ עם אלכוהול איכותי באווירה המיוחדת של ירושלים. מבקרי הפסטיבל השנה יוכלו להגיע למתחם ולפגוש מספר רחב במיוחד של סוגי בירה וחידושים בתחום, וליהנות ממופעי מוזיקה שילוו את האווירה השמחה.

פסטיבל הבירה בירושלים (צילום: עידו ניתאי) שיא הקיץ בחגיגת בירה צוננת. עיר הבירה בירושלים (צילום: עידו ניתאי)

איזה בירות מחכות לכם?
המלביה יתארחו בפעם הראשונה בפסטיבל ויחשפו בירה המבוססת על מי ורדים המופקים בתהליך ידני, ללא חומרים משמרים ועם ארומה חזקה ומשכרת; פרוטרי יציגו את Love Ale - בירת האהבה מבית מבשלת הדובים הישראלית שהושקה לאחרונה במהדורה מוגבלת כהזדהות עם מאבק הקהילה הלהט"בית; מבשלת שפירא תמזוג פורטר שוקולד מחביות במהדורה מוגבלת - בירה שבושלה עם פולי שוקולד משובחים ויושנה בחביות עץ אקס בורבון במשך חצי שנה ומבשלת תוג הדרומית תציע לבאי הפסטיבל בירמסאלה - בירת חיטה בלגית קרמית ועשירה, המתובלת בתערובת צ'אי מסאלה.  בנוסף יארח הפסטיבל לראשונה את בנג'יואן - ואן נייד שמתמחה בקוקטיילים מיוחדים המבוססים על בירה. באי הפסטיבל יפגשו שני סוגי קוקטיילים באירוע: Zanzibee- קוקטייל טרופי על בסיס בירת לאגר בהירה, בתוספת רום, מיץ אננס טבעי, קוקוס ומחית פסיפלורה, ו-Cherry on – קוקטייל על בסיס בירת דובדבנים בתוספת רום מתובל, חמוציות מי סוכר ונגיעת קסיס.

הופעות בפסטיבל הבירה בירושלים (צילום: עידו ניתאי) הופעות חיות ושמחת אלכוהול. פסטיבל הבירה בירושלים (צילום: עידו ניתאי)

את האלכוהול הזורם ישלימו כאמור הופעות חיות של מיטב המוזיקאים. ביום רביעי, ה-29 באוגוסט יעלו על הבמה להקת הג'ירפות, מרסדס בנד, ולהקת Full Trunk, וביום חמישי, ה-30 באוגוסט תוכלו ליהנות מהמוזיקה של נצ'י נצ', שיארח את סימה נון ולהקת The paz band.

עיר הבירה – פסטיבל הבירה בירושלים 2018, 29-30 באוגוסט החל משעה 18:00, גן העצמאות ירושלים, הכניסה מגיל 18 / מחיר כניסה: 40 שקלים במכירה מוקדמת, 70 שקלים ביום האירוע.

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי ★ ★ ★ ★ ★ מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

אני מאשר/ת את תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות של רסט שדה חובה*
תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
נוף במסעדת ביאנקיני (צילום: איתמר גרינברג)
ויוינו הרצליה פיתוח: חופשה קטנה באיטליה
אירוע חברה: מגשי אירוח או קייטרינג עם צוות?
שוק מחנה יהודה: בשישי ומהבוקר ועד הלילה
אסאדו ארגנטינאי: הארוחה שמתחילה הרבה לפני הביס
פיצה בתל אביב – איפה מזמינים פיצה חמה בעיר?
לשתות קפה בעגלת קפה פסטורלית בישראל ולהרגיש בחו"ל
קנייה ישירה יכולה לסייע בצמצום עלויות הרכש במסעדות ובבתי הקפה, אילוסטרציה:AI
קלפי, צלחת, ניצחון: הבחירות האמיתיות שנעשה השבוע
יום הפסטה הבינלאומי: מסעדות ששוות את הפחמימות
יום העצמאות הספרדי הוא התירוץ המושלם לאכול בלי סוף
קצת שקט בבקשה, אנחנו מותשות: בית קפה של אחרי החגים
החגים נגמרו, אבל היד עדיין מחפשת משהו לנשנש
מסעדות משובחות שגם פתוחות בסוכות
יום שני עצבני? בסדר, תתחילו עם קפה טוב לפני העבודה
יום כיפור: בתי הקפה שיהפכו את הסליחה לשיחה נעימה