נגישות
נגישות

איפה קונים אוכל מוכן לראש השנה 2018?

תבשילים וממולאים מהמטבח העיראקי? או קלאסיקות מסורתיות מהמטבח היהודי? לא משנה איך אתם רגילים לציין את ראש השנה, יש שפע של מסעדות ומעדניות שעמלות שעות נוספות כדי להקל עליכם את ההכנות והאירוח – קבלו את המדריך המלא לאוכל מוכן ברחבי הארץ

מגזין REST ראש השנה וחגי תשרי חדשות מהצלחת
יוליה פריליק ניב

יוליה פריליק ניב

תאריך פרסום: 16/08/2018, 14:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

ניקיתם, קרצפתם, עטפתם מתנות ועכשיו כבר לא נשאר לכם כוח לבשל? בצדק. בשביל זה אנחנו פה - יש שלל מעדניות ומסעדות בכל הארץ שמציעות מעדנים לארוחת החג במגוון סגנונות ורמות מחיר. יש הכל מהכל - גפילטע פיש, כבד קצוץ, חריימה, קובה, צלעות טלה, מרק עוף ועוד הפתעות טעימות ומרשימות. מחפשים איפה לרכוש אוכל מוכן לחג? ליקטנו עבורכם כמה הצעות כדי שתוכלו להזמין, לאסוף (או לקבל הביתה במשלוח) ולהגיש. חג שמח!

מחפשים מסעדה שפתוחה בערב ראש השנה?
מתכוני בשר לארוחת ראש השנה
4 מתכונים טבעוניים שגם חובבי הבשר יאהבו
מתוק לו מתוק: מבשלים ארוחת חג עם דבש
איך מכינים עוגת דבש טבעונית?

תל אביב ומרכז

חוות צוק המעדניה
בחוות צוק המעדניה שבבעלות החוואי תומר צוק והשף אסף שנער, מציעים מגוון אפשרויות שיסדרו לכם את החג: בשר טרי מהקצביה שרק נשאר להכניסו לתנור בבית, וכן תפריט אוכל מוכן עשיר ואיכותי במיוחד. מה החידוש השנה? נתחי טלה במחירים אטרקטיביים, למשל ספייריבס וצוואר ב-58 שקלים לק"ג ושוק טלה ב-79 שקלים לק"ג. בנוסף יימכרו נתחים משובחים כמו שפונדרה ב-67 שקלים לק"ג ושוק/כתף טלה מפורק מהעצם ב-174 שקלים לק"ג. יש מנות שכבר מושרות במרינדה עם כל התבלינים כמו רוסטביף פילה בקר בחרדל, פלפל שחור, מלח ורוזמרין (279 שקלים לק"ג); או רוסטביף סינטה בתיבול דומה (179 שקלים לק"ג); עוף חופש אורגני ממשק מלמד, ללא עצמות, ממולא באורז ופירות יבשים או ממולא אורז ובשר (52 שקלים / 68 שקלים לק"ג) ועוד. בנוסף יימכר אוכל מסורתי מוכן, כמו גפילטע פיש (14 שקלים ליחידה); כבד קצוץ (85 שקלים לק"ג); קרפלך בשר/תפוחי אדמה (52/38 שקלים לחבילה); רגל קרושה (59 שקלים ליחידה); ועוד. משלוחים מתבצעים בתשלום לפי היעד.
איפה: חוות צוק המעדניה - זריצקי 4, תל אביב, 053-9367480 / לא כשר

כבד קצוץ של חוות צוק (צילום: אפיק גבאי) חידושים לצד מסורת. כבד קצוץ של חוות הצוק (צילום: אפיק גבאי)

מסעדת קיטון
קיטון הוותיקה היא בית חם לאוכל יהודי אשכנזי, שכנראה לא השתנה הרבה כמה דורות (וטוב שכך), ובכל זאת יש השנה חידוש - קיטון משיקה תפריט משלוחים חדש במיוחד לראש השנה. בתפריט תמצאו שפע של סלטים, מנות ראשונות, מרקי עוף, מנות עיקריות וקינוחים, לפי משקל או לפי מנות. למשל כבד קצוץ (58 שקלים לחצי ק"ג), סלט ביצים מסורתי (55 שקלים לחצי ק"ג), סלט סלק בסגנון רוסי (34 שקלים לחצי ק"ג), סלט תפוחי אדמה מסורתי (34 ₪ לחצי ק"ג) ועוד. למנה ראשונה אפשר לבחור בין רגל קרושה (99 שקלים לתבנית של 5-4 מנות), גפילטע פיש (26 שקלים ליחידה של 125 גרם), קנישס בשרי (16 שקלים ליחידה), כרוב ממולא בבשר עגל טחון ואורז (28 שקלים למנה) ועוד. בעיקריות יש אוסובוקו (75 שקלים למנה), צלי בקר (190 שקלים לק"ג), לשון עגל, (160 שקלים לק"ג), חצי ברווז בתנור ברוטב תפוזים (110 שקלים), לצד תוספות אייקוניות כמו צימעס (32 שקלים ל-500 גרם) וגווץ (32 שקלים ל-500 גרם). את המשלוחים שמתבצעים בתשלום אפשר לקבל בין התאריכים ה-9-7 בספטמבר בתיאום מראש, או לאסוף עצמאית.
איפה: קיטון - דיזינגוף 145, תל אביב, 053-9379307 / לא כשר

גפילטעפיש של קיטון (צילום: רלי לב) בית חם לאוכל יהודי. גפילטעפיש של קיטון (צילום: רלי לב)

דליקטסן
סניפי המעדניות של קבוצת R2M מציעים כל השנה שלל מוצרי גלם עונתיים וטריים, ותפריט אוכל מוכן עם טאץ' של יוקרתיות שמאפיינת את מפעלי הקבוצה. לקראת החגים מציעים בדליקטסן שפע של אוכל מוכן, מסורתי ברובו, כמו מרק עוף של סבתא, המבושל באיטיות עם עופות טריים (48 שקל ל-4 מנות), קניידלך צמחוני עם בצל מטוגן (36 שקל ל-10 יחידות), כבד קצוץ (44 שקל ל-500 גרם), קציצות גפילטע פיש (87 שקל לשש יחידות) וגם ניחוחות של אוכל יהודי מזרחי עם מנות כמו חריימה בורי פיקנטי (104 שקל לארבע פרוסות). חוץ ממטבחי העדות יש כמובן מנות שמדברות כמעט לכולם, כמו תרנגולת ממולאת (118 שקלים) או צלי בקר (188 שקלים לחצי ק"ג). מומלץ לבצע משלוחים עד שבוע לפני החג. עלות משלוחים בתוך תל אביב -80 שקלים, ומחוץ לתל אביב - בהתאם ליעד. 
איפה: דליקטסן - יהודה הלוי 79 תל אביב, 03-9681010 / לא כשר

מנה של דליקטסן (צילום: באדיבות המקום) בניחוח יוקרתי. אוכל מוכן של הדליקטסן (צילום: באדיבות המקום)

סנדר
לקראת ערב ראש השנה מציעה מסעדת סנדר, המגישה בדרך קבע אוכל יהודי מזרח אירופאי, משלוח ארוחת חג עד הבית באזור חלוקה רחב וכן איסוף של טייק-אווי מהמסעדה. במנות החג: מרק עוף צח (30 שקלים), מרק עוף עם קרפעלך או קניידעלך (37 שקלים), קציצות גפילטע פיש (30 שקלים ל-120 גרם או יחידה של 60 גרם ב-16 שקלים), כבד קצוץ מסורתי (לא טחון אלא קצוץ, כמו של סבתא, מבטיחים בסנדר), רגל קרושה פיקנטית (30 שקלים), מנות עיקריות (200 גרם מ-60 שקלים) כמו כתף בקר ברוטב פטריות, צלי בקר בתנור, שוק אווז ברוטב תפוזים, לשון עגל ברוטב פטריות, קציצות בקר מטוגנות או ברוטב, קציצות עוף מטוגנות או ברוטב, קורקבנים ברוטב, גולש ועוד כוכבים מזרח אירופאיים. מומלץ להזמין עד שבוע מראש. עלות משלוח בתל אביב – 50 שקלים, לרמת גן וגבעתיים – 70 שקלים.
איפה: סנדר - לוינסקי 54, תל אביב, 053-8093384 / כשר

אוכל מוכן של סנדר (צילום: מיטל סלמון) כבד קצוץ כמו של סבתא. סנדר (צילום: מיטל סלמון)

שוק צפון
שווקי אוכל הם מקום טוב לליקוט מעדנים ומאכלים מכמה מוקדים, מבלי להתחייב למקור אחד. לקראת החגים מציעים בשוק צפון ברמת החי"ל מגוון רחב של אפשרויות למנות חגיגיות, והשוס - השוק יהיה פתוח בערב החג עד 14:00 להשלמות של הרגע האחרון ולמי שחשובה לו במיוחד הטריות. באפשרויות שמציע השוק - שוק האוכל של כתר המזרח הוותיק עם מנות מהמטבח הטורקי והחלבי, בהן במיה ברוטב, קובה חמוסטה, או קובה סלק (79 שקלים לק"ג), קציצות כרישה, וקציצות קינואה וחמוציות טבעוניות (89 שקלים לק"ג); המעדניה בשוק צפון מציעה אוכל צמחוני בריא, טעים ומגוון עם מנות אנטיפסטי, סלטים מבושלים, לביבות ירק אפויות, ממולאים צמחוניים ודגים כבושים (מ-6.90 שקלים ל-100 גרם); מסעדת גואטה מגישה מגוון תבשילים טריפולטאים בהן מפרום, קציצות בקר ברוטב עגבניות ובצל, קציצות עוף עם כרישה וסלרי, חריימה דניס, ממולאים, קוסקוס ומרק ועוד (מ-38 שקלים למנה או 18 שקלים ליחידה של מפרום או ממולא); ברוטיסרי-צ'יקן קלאב תוכלו לרכוש נתחי עוף ובשר פריכים ועסיסיים (74 שקלים לעוף שלם, עטוף בנייר ששומר על פריכות); מאריס SEA BAR תציע דגים טריים בשלל סגנונות, למשל לברק ממולא (62 שקלים) וקציצות דגים ברוטב חריימה (170 שקלים לק"ג).
איפה: שוק צפון - ראול ולנברג 20, רמת החי"ל, תל אביב / לא כשר

רוטיסרי בשוק צפון (צילום: אורן שלו) יש גם עוף עסיסי לחג. רוטיסרי צ'יקן קלאב בשוק צפון (צילום: אורן שלו)

מרכז

טעמאמא
כדי להרגיש חג אמיתי עם ריחות מנחמים מבית סבתא, תוכלו להגיע למסעדת טעמאמא בגבעתיים ולהצטייד בקלאסיקות מעולות מהמטבח הביתי, בדגש על סגנון הבישול העירקי. טעמאמא הכשרה תערוך לקראת החג יריד ענק של אוכל מוכן, שיתקיים ביום שישי, ה-7 בספטמבר החל מ-8:00. ניתן להגיע למקום ולרכוש תבשילים ומנות, או לחסוך זמן ולבצע הזמנה מראש - רק תגיעו לקחת. במאכלים שיחכו לכם ביריד: קובה סלק / קובה במיה או קובה בורגול מטוגנת (8 שקלים ליחידה); קישואים או פלפלים ממולאים בבשר (65 שקלים לקילו); סמבוסק חומוס טבעוני (6 שקלים ליחידה); קציצות בקר עם אפונה ברוטב עגבניות (8 שקלים לק"ג); שוקי עוף ברוטב טריאקי וצ'ילי (90 שקלים לק"ג), והמון תוספות בצבעים שימלאו את השולחן בכל טוב. רצוי בחום לבצע את ההזמנה מראש.
איפה: טעמאמא - רח' ויצמן 13, גבעתיים  053-9379406 / כשר

אוכל מוכן של מסעדת טעמאמא (צילום: אפיק גבאי) יריד שלם בטעם של בית. אוכל מוכן בטעמאמא (צילום: אפיק גבאי)

הדס קיטשן
הדס הירש-אובזילר עומדת מאחורי הדס קיטשן בלב גבעתיים כבר כמעט 25 שנה, וכמיטב המסורת גם השנה היא הרכיבה תפריט לסעודת ראש השנה. בתפריט מככבות מנות בסגנון מזרח אירופאי בשילוב מאכלים מכל העדות ולכל אילוץ - בשריות, צמחוניות וטבעוניות. למרות הקדמה והשפע, מנות הדגל לחג נשארות כבר שנים, בהן כבד קצוץ (95 שקלים לק"ג), גפילטע פיש (100 שקלים לק"ג) וקרפלך במילוי בשר (98 שקלים לק"ג). יש אפשרות לאסוף במקום או לקבל במשלוח לגבעתיים, רמת גן ותל אביב. הזמנות מתקבלות עד ה-6 בספטמבר.
איפה: הדס קיטשן - שינקין 48, גבעתיים, 053-9365853 / כשר

המקדש 
השף לירן בלו ממסעדת המקדש החדשה בכפר סבא יצר תפריט חג של אוכל שאפשר לקחת הביתה, כולו על טהרת הבשרים המעושנים והשרקוטרי של המסעדה. תפריט החג מבוסס על נתחי בשר שונים שמוכנים במקום בטכניקות בישול מגוונות שהן שילוב בין שיטות הכנה קלאסיות ומתקדמות, כמו סו וויד (בישול בוואקום), עישון בשרים בשבבי עץ בניחוחות דובדבן או חביות ברנדי ובישול מולקולרי. בתפריט: מנת ציידים (58 שקלים ל-300 גרם), רולדת ואסיו ושומן אווז (55 שקלים ל-300 גרם), אסאדו מעושן (70 שקלים ל-300 גרם), עוף שלם מעושן (110 שקלים) ואפילו נקניקיות בעבודת יד (54 שקלים ל-4 יחידות). בגזרת התוספות ליד הבשר אפשר למצוא תבשיל פריקי (30 שקלים לחצי ק"ג), תפוחי אדמה מדורה (15 שקלים ל-200 גרם) ועוד. את ההזמנות יש לבצע מראש בטלפון ולהגיע לאסוף עצמאית.
איפה: המקדש - עתיר ידע 4, מתחם אושילנד, כפר סבא, 053-9384393 / לא כשר

בשר מעושן של המקדש (צילום: אסף אמברם) בשרים משובחים בטכניקות מתקדמות. בשר מעושן במסעדת המקדש (צילום: אסף אמברם)

סלמון קייטרינג
מסעדה ושירותי קייטרינג הפועלים כבר כשלושה דורות בפתח תקוה. במקום שמים דגש על אוכל עירקי מסורתי עם מנות דגל כמו קובות במבחר מבלבל של טעמים (תפוחי אדמה ובשר, דלעת, סלק, פטריות, מטוגנת, בורגול בשר מבושלת, קובה חלאבי בשרי, קובה חלוואה במילוי עוף עם קישואים וקובה אורז עם עוף), קציצות דגים עירקיות ברוטב ועוד. המסלול: מזמינים מנות לפי מספר הסועדים ומקבלים מנה בשרית ושתי תוספות לכל סועד החל מ-40 שקלים לאדם. מומלץ וכדאי לעבות את התפריט גם בסלטים ובתוספות. ניתן להזמין מראש ולהגיע לאסוף או לקבל משלוח באזור גוש דן בתוספת תשלום, עד יום שישי לפני ערב החג (7 בספטמבר). 
איפה: סלמון קייטרינג - ז'בוטינסקי 112, פתח תקווה, 03-9230162 / כשר בהשגחת הרבנות פתח תקוה

קייטרינג סלמון בפתח תקווה (צילום: באדיבות המקום) שלושה דורות של מטבח ביתי. קייטרינג סלמון בפתח תקוה (צילום: באדיבות המקום)

קייטרינג לואיזה
לקראת החג משיקים בקייטרינג לואיזה של השף נדב מלין את תפריט "מארחים בבית" ובו מנות מסורתיות שלא נס ליחן, לצד מנות עכשוויות ויצירתיות במיוחד. השף עושה שימוש במיטב חומרי הגלם, מבשל עם שמן זית בלבד ויוצר מגוון מנות מסקרנות שיכולות לככב לכם על השולחן, כמו קדירת דגים בסגנון בוייבז (50 שקלים למנה); סלמון עם לימון כבוש ושקדים (265 שקלים); ופטה כבד עוף בצנצנת אישית עם מרמלדת תפוחים ועוגית בישקוטי (30 שקלים למנה). בעיקריות תוכלו למצוא פורקטה טלה במילוי עשבי תבלין ורוטב חבושים (100 שקלים), אוסובוקו טלה עם ירקות שורש (80 שקלים למנה); עופיונים אורגניים ממולאים בחיטה, בהרט ולימונים (90 שקלים ל-3-2 מנות) ופילה מוסר ים על תבשיל רטטוי (40 שקלים למנה). אפשר להזמין גם מגוון סלטים ותוספות חמות החל מ-60 שקלים לק"ג. יש להזמין עד שבוע לפני החג, עלות המשלוח מתומחרת בהתאם למיקום.
איפה: קייטרינג לואיזה - 02-5337120

עופות אורגניים של קייטרינג לואיזה (צילום: אור קפלן) מיטב חומרי הגלם. עופות אורגניים בקייטרינג לואיזה (צילום: אור קפלן)

מיזם נשים מבשלות
מיזם "נשים מבשלות", שמובילה היזמית הקולינרית סמדר קפלינסקי, הוא פרויקט חברתי-קולינרי שנועד להעצים נשים ולפתח את הפריפריה. לקראת החג מציעים במיזם ארוחות מסורתיות אותנטיות ממטבחים של מגוון עדות שיגיעו עד הבית, במחירים אטרקטיביים של 680-550 שקלים לארוחה מלאה לשישה סועדים. אפשר לבחור מסלול עדתי, למשל טריפוליטאי, מרוקאי, פרסי, אשכנזי, ערבי-מסורתי, אתיופי, בוכרי, כורדי ועוד, וכן ארוחות טבעוניות וצמחוניות. כל ארוחה כוללת כמה מנות עיקריות, תוספות חמות וסלטים, ונעשית בידי טבחית המתמחה במטבח הספציפי שתרצו. יש גם מנות ילדים מוזלות. הארוחה מגיעה ארוזה הביתה, בעלות של 35 שקלים למשלוח. יש להזמין עד ה-4 בספטבר. 
איפה: מיזם נשים מבשלות, 03-6012418 / כשר (לפרטים נוספים יש להיכנס לאתר המיזם)

מיזם נשים מבשלות (צילום: אייל קרן) שפע של טעמים מכל העדות. מיזן נשים מבשלום (צילום: אייל קרן)

מסעדת צנעני
מסעדת צנעני בבני ברק מציעה מגוון אדיר של אוכל שניתן לרכוש במקום או להזמין במשלוח עד הבית במחירים נגישים מאוד. סלטים מוכנים נמכרים ב-3.5 שקלים ל-100 גרם, מנות עיקריות של בשר ועוף מ-6.40 שקלים ל-100 גרם, בהן גם אסאדו עגל, קציצות בקר, צוואר כבש ועוד. תוספות נמכרות החל מ-2.5 שקלים ל-100 גרם, ויש גם מרקים, ממולאים, מאפים, קינוחים ועוד. 
איפה: צנעני - ז'בוטינקי 92, בני ברק, 053-9439612 / כשר בהשגחת הרב מחפוד שליט"א / להזמנת שולחן בצנעני

המעשנה בינוב
מי שמחפש מנת בשר מרשימה, יכול להזמין מראש ולהגיע לרכוש את אחד הנתחים המשובחים של המעשנה של זיו רודר. כמידי שנה ידליקו את המעשנה לפנות בוקר של ערב החג ויעשנו נתחי בשר שיעשו הרבה רעש ועיניין על שולח החג המשפחתי שלכם. אפשר להזמין מראש בשר מעושן בטעמים קלסיים או ברטבים ובתבלינים ברוח החג עם שילובי דבש, סיידר תפוחים ורכז רימונים. ישמחו לעזור לכם לבחור סוג נתח, כמות וסגנון. שוק טלה שלם במשקל 3.5 ק"ג עולה 500 שקלים, עוף בסיידר ונגיעות דבש ב-100 שקלים ועוד מבחר של הצעות בשריות איכותיות ממתינות לכם במקום.
איפה: המעשנה - נתיב הזית 88, ינוב, 053-9374909 / להזמנת שולחן במסעדת המעשנה

בשרים מעושנים של המעשנה בינוב (צילום: Roshianu & Moloko) עם הרבה רושם וטעם. בשרים מעושנים של המעשנה בינוב (צילום: Roshianu & Moloko)

MEATKIT לחג של הקצביה
מיט-קיט של הקצביה הוא שירות חדש לקראת החגים שבמסגרתו מקבלים עד הבית ערכה עם נתח בשר, מצרכים ומתכון מדויק להכנתו ברגע המתאים. הקצביה הוא אטליז בוטיקי משפחתי במרכז המסחרי של ביתן אהרון בעמק חפר, ויש בו נתחי בשר בקר מקומי התלויים במקררי יישון, מפעל בוטיק עצמאי לייצור מוצרי בשר טחונים (עראיס, המבורגרים, נקניקיות, קבבים ועוד), וכן שורה של מוצרים משלימים. לכבוד החגים הקצביה משיקה קונספט של משלוח קיט, כשהקיטים מותאמים לכמות הסועדים לפי דרישת הלקוחות. בין ה-meatkit שאפשר לבחור: צלי בקר ביין אדום – נתח כתף בקר, שמן זית, יין אדום, ציר בקר, מלח גס, פלפל שחור גרוס ועלי דפנה (מ-85 שקלים לק"ג); רוסטביף במעטפת חרדל דיז'ון (מ-139 שקלים לק"ג); שוק טלה בחרדל דיז'ון גרגירים, מלח גס ופלפל שחור גרוס (מ-119 שקלים לק"ג); כתף טלה אוריינטלית – מנה חגיגית בתוספת תבלינים כמו אניס, הל וקינמון (מ-119 שקלים לק"ג); קיט גלילות טלה - רולדה מרשימה של טלה בתוספת בשר טחון, צנוברים, עגבניות, פטרוזיליה ותבלינים (מ-119 שקלים לק"ג) ועוד. משלוחים הביתה בתיאום מראש לאזור עמק חפר, חלק מאזור השרון והסביבה.
איפה: הקצביה - ביתן אהרון (על כביש החוף), 09-8664771

נתח בשר של הקצביה (צילום: איתן וכסמן) ערכה שלמה לתוצאה בטוחה. הקצביה (צילום: איתן וכסמן)

צפון

סהרה
המסעדה המרוקאית סהרה ביישוב שומרה מציעה תפריט חג בהזמנה מראש לאזור הגליל המערבי. הדיל של סהרה כולל ארוחה קומפלט לפי מספר הסועדים, במסגרתה מקבלים מנה ראשונה, מנה עיקרית, שתי תוספות חמות, שישה סלטים ולחם הבית. במנות הראשונות יש פטריית פורטבלו במילוי בשר, דג מבושל ברוטב מרוקאי (אמנון או נסיכת הנילוס), מוח עגל ברוטב פלפלים חריפים, ארטישוק ממולא בשר בקר, ועוד. בגזרת המנות העיקריות תוכלו לבחור צלי בקר ברוטב ערמונים, טאג'ין עוף בטנזיה, תבשיל כבש בתיבול זעפרן ובצלצלי שאלוט, קדרת בשר ראש בתוספת גרגרי חומוס ופלפלים, קציצות בשר/עוף ברוטב עגבניות, רול חצילים ממולא בבשר בקר ועוד. בתוספות יש קוסקוס, פלחי תפוחי אדמה אפויים, אורז בתיבול מרוקאי ועוד. את ההזמנות יש לבצע עד ה-30 באוגוסט. מחיר הארוחה: 150 שקלים למבוגר, ו-70 שקלים לילד.
איפה: סהרה - מושב שומרה, 077-9964444, יש משלוחים עד לצימר או לבית באזור הגליל המערבי, בקרבת כביש 899 / כשר למהדרין

קדירת בשר במסעדת סהרה (צילום: ארנולד בר) מטעמים מהמטבח המרוקאי. קדרת בשר במסעדת סהרה (צילום: ארנולד בר)

דרום

כפות תמרים
תושבי הדרום הכי דרומי והנופשים באילת והסביבה יכולים ליהנות מארוחת חג מסורתית בזכות המסעדה והקייטרינג כפות תמרים בקיבוץ אילות. בקיבוץ הדרומי מכינים ומגישים אוכל ביתי מגוון מעדות שונות. המסעדה, המשמשת גם כחדר האוכל של הקיבוץ, הופכת בימי שישי בבוקר לקייטרינג שבו אפשר לקחת הביתה, למלון, או לטיול אוכל מוכן לפי משקל. בערב ראש השנה יהיו יותר מ-150 מנות שונות, בהן קציצות דגים ברוטב מזרחי, אצבעות אנטרקוט ברוטב אריסה, שוקי אווז ברוטב תפוזים ורוזמרין, נתח אסאדו מושחם ברוטב ברביקיו, קוסקוס בשני צבעים עם מרק עשיר, דגים ובשרים מעושנים, מנות צמחוניות וטבעוניות, מנות לילדים, מאפים ועוד (סלטים החל מ-47 שקלים לק"ג, עיקריות החל מ-59 שקלים לק"ג ותוספות החל מ-30 שקלים לק"ג). המכירה תיערך ביום ראשון, ה-9 בספטמבר, בין השעות 7:00-13:00.
איפה: כפות תמרים - קיבוץ אילות, 053-9441759 / כשר בהשגחת הרבנות אילת

גבינות בארי
משפחות רבות הוציאו את הבשר מהתפריט היומי שלהן, ויש לא מעט שמעדיפים למלא את שולחן החג בגבינות, מאפים ודגים קלילים ומזינים. מחלבת בארי מקיבוץ בארי מציעה משלוחים של מארזי גבינות משובחות שנעשות בעבודת יד מסורתית - חריצי גבינה מוכנים להגשה, רק לפתוח ולהניח על השולחן. על הדרך תוכלו לתמוך ביישובי הדרום, שכן הגבינות עשויות 100% חלב בקר מלא וטרי מרפתות בנגב הצפוני. עלות המוצרים: 239-149 שקלים למארז גבינות להגשה בחג. ניתן להזמין עד 3 ימי עסקים לפני החג דרך אתר המחלבה, והחל מ-239 שקלים המשלוח חינם.
איפה: מחלבת בארי בקיבוץ בארי - 054-791-0830, משלוחים מקוררים מתבצעים מכפר סבא בצפון ועד מצפה רמון בדרום / כשר

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

דירוג הכתבה

לא אהבתי מעולה
קיטון בתל אביב
053-9379307
סנדר בתל אביב
053-8093384
טעמאמא בגבעתיים
053-9379406
המקדש בכפר סבא
053-9384393
חוות צוק בתל אביב
053-9367480

פלטת בשרים של מסעדת רובינשטיין (צילום: באדיבות המקום)
שקשוקה במסעדת בנדיקט (צילום: שרית גופן)
ארינג'י פטריות של מסעדת OPA (צילום: באדיבות יח"צ)
ג'קו מאכלי ים (צילום: אנטולי מיכאלו)
מנת קארי של מסעדת טאיה (צילום: באדיבות המקום)
גראנש בלאן יקב ויתקין (צילום: באדיבות המקום)
איסוף מזון בארגון לקט ישראל (צילום: באדיבות לקט ישראל)
סלט קולורבי של לחם יין (צילום: כרמל זילברמן)

תגובות0

הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי