נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
הנה עוד רעיון לסופגניות: כדאי בחלק מהסופגניות, לשים בתור הפתעה, רגע לפני הסגירה חטיף שוקולד כגון מקופלת או אגוזי, ולא לספר לחבר'ה. לשמן הסופגניות עצמו אפשר להוסיף כמה טיפות שמן קוקוס (עדיף כף אחת בדיוק) כדי לתת טעם אקזוטי וטיפה שונה. ואם בא לכם לביבות: כדאי להוסיף תפוח עץ מגורד לרסק של הלביבות או לחילופין להגיש את הלביבות עם רסק תפוחי עץ ולפזר עליהם קינמון מלמעלה. עוד אפשרות - להכין לביבות בטטה - טעים!
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר