נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
השבוע אנו ממליצים על מתכון קליל וקריר לימי הקיץ. לוקחים 2-3 בטטות, 2-3 חתיכות דלעת, 10 גזרים – ומכניסים לסיר עם 8 כוסות מים, קצת מרק עוף, קצת מלח, פלפל וצרור גבעולי שמיר קשור. מרתיחים לשעה – ומקררים. זורקים את הגבעולים מוסיפים כוס חלב וטוחנים הכל. לפני ההגשה מוסיפים שמיר קצוץ ושמנת או יוגורט. אפשר להגיש גם חם. זה טעים ולא משמין. בתיאבון.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר