נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
השבוע אנו ממליצים על מתכון קליל וקריר לימי הקיץ. לוקחים 2-3 בטטות, 2-3 חתיכות דלעת, 10 גזרים – ומכניסים לסיר עם 8 כוסות מים, קצת מרק עוף, קצת מלח, פלפל וצרור גבעולי שמיר קשור. מרתיחים לשעה – ומקררים. זורקים את הגבעולים מוסיפים כוס חלב וטוחנים הכל. לפני ההגשה מוסיפים שמיר קצוץ ושמנת או יוגורט. אפשר להגיש גם חם. זה טעים ולא משמין. בתיאבון.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

אני מאשר/ת את תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות של רסט שדה חובה*
תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר
ארוחת ערב במסעדת 206 דגים
206 גריל בר משביעה את פתח תקווה
הפנים החדשות של אדלה
רג'ינה מעירה את מתחם התחנה