נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
השבוע טיפ קטן למרק בצל. בדרך כלל נהוג להוסיף קרוטונים למרק אחרי שהוא מוכן. אנחנו ממליצים להוסיף למרק את הלחם, רצוי שחור, דווקא בזמן הבישול. זה מוסיף למרק פריכות וטעם גס וכפרי שהופך אותו, לקראת הסתיו הממשמש ובא, לאופציה נהדרת לשעות הערב.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר