נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
אשר וטורי אחת הבעיות הקבועות באפיית נתחי עוף עם תפוחי אדמה בתנור, היא הצורך להתאים את הטמפרטורה ומשך הזמן בתנור, בין הבשר לתפוחי האדמה. אפשר להתגבר על בעיה זו בפשטות, ובדרך גם להוסיף טעם לתבשיל. בשלב ראשון, מבשלים את העוף ותפוחי האדמה עם בצל ורוטב עגבניות על גבי הכיריים. בשלב הבא, כשתפוחי האדמה מתרככים, וכך גם העוף, אפשר לשפוך את כל תחולת הסיר לתוך תבנית, ולהכניסה לתנור שחומם היטב. תוך מספר דקות, משחימים תפוחי האדמה ונתחי העוף, ואילו תוכם, הטבול עדין ברוטב, נשאר מבושל היטב גם כן. בתאבון.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר