נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
אשר וטורי התרד, מסתבר, מאז ימי פופאי הוא ירק שעבר פיחות עם הזמן. למרות היתרונות הברורים שיש בו, ברזל למשל, ילדים מעדיפים לבלוע טיפות ברזל מרות בכפית, אך לא לנסות את הירק המיוחד הזה. הנה הצעת המדור לגבור על המחסום הפסיכולוגי שבאכילת תרד. מבשלים אותו מספר דקות במים רותחים, וקוצצים דק דק. ניתן גם לערבב אותו עם ברוקולי שעבר תהליך דומה, בתוספת מעיכה קלה, עד להפיכתו למעין מחית. את התערובת מערבבים עם לימון, מלח, פלפל שחור, ועם שום קצוץ. בשלב הבא מטגנים את התערובת בשמן זית חם, מספר דקות. התוצאה, תוספת פיקנטית וטעימה למנה העיקרית, ואם רוצים גם ממרח סנדוויץ'. בתאבון.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר