נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
בת חן כהן מדוע המלפפונים מתרככים כאשר שמים אותם ליד העגבניות? התשובה היא גז האתילן המופרש מסוגים שונים של פרות וירקות, (כמו למשל בתפוחי עץ) ,אשר גורם להבשלה . מה עושים עם זה? אני נעזרת ביכולות של הטבע לזרז הבשלה של בננות למשל שנקנו שהן ירוקות מידי, אני שמה אותם בקערה יחד עם תפוחים והן מבשילות מהם יותר. עכשיו שעונת האבוקדו השיאה ואף פעם לא ניתן למצוא אותם ירוקים ורכים אני שמה יחד בשקית נייר אבוקדו ותפו"ע או בקערה עם העגבניות וזמן ההבשלה מתקצר פלאים. לסיכום, בכל טוב יש רע וההפך, תנצלו את הפטנט לאלו הדורשים הבשלה והרחיקו את המלפפונים.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר