נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
מאת אשר וטורי משהוא ברוח הפסח המתקרב, אבל לא רק. נשארו לכם מצות בבית, ביסקוויטים מלוחים שנמאסו? יש פתרון. פאסטת מצות/ביסקוויטים. מכינים רוטב אדום דליל, עם עגבניות חתוכות לקוביות, פלפל אדום, בזיליקום, אורגנו, שום, מלח, פלפל שחור ותבלינים נוספים על פי הטעם האישי. מי שרוצה, יכול להוסיף גם קוביות בשר חזה עוף, טונה או גבינה מגורדת. ברגע הרתיחה תורמים לנוזל המבעבע את המצות/ביסקוויטים. רבע שעה על אש נמוכה, והארוחה מוכנה. בתאבון
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר