נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
מיקי פרנקל הנה מתכון קצרצר לתוספת, או לכיבוד קל לאורחים (שנראה הרבה מושקע ממה שהוא באמת) בעזרתה האדיבה של אביגיל ידידתי. מבשלים שקית של כרוב ניצנים קפוא עד שהוא רך אבל לא קווץ'. לא צריך להוסיף למים כלום. ושהוא מוכן, מוסיפים קופסת שמנת מתוקה פלפל ואבקת מרק. וזהו. בתאבון.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר