נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
בת חן כהן ארוחת הבוהריים של יום שבת יוצאת בקיץ אל המרפסת המוצלת והיא מתארכת לאין קץ. את הדברים שאני רוצה שיישארו קרים, וכדי למנוע את הטיילת למקרר, אני מסדרת בצלחות שיושבות בתוך קערות עם קרח. האוכל לא מתחמם, הפירות צוננים ושהכל נאכל משקים את העציצים במים הקרח והולכים לסיאסטה מלכותית. נסו גם אתם.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר