נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
מיקי פרנקל שום לא רק מוסיף טעם לאוכל ומסריח נורא, יש גם שאומרים שהוא בריא, אז בואו נדבר על שום. כשבוחרים שום עדיף לבחור פקעת קשה בלי אזורים רכים, אבל לא יבשה. לפקעות הקטנות טעם חזק יותר. גבעולים ירוקים שיוצאים מהפקעת מסמנים שהשום כבר ישן. שום שומרים במקום יבש, לכן מקומו לא במקרר, אפשר אבל לשמור אותו תלוי במקום יבש וקריר בשקית רשת. ולסיום מתכון קצרצר לשום קלוי: חותכים את הגבעול ואת החלק העליון של ציפורני השום כדי לחשוף אותם, מזליפים שמן זית ואופים חצי שעה במאתיים מעלות. כשהשום מתרכך, אפשר לחלץ אותו מהקליפה על ידי לחיצה
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר