נגישות
נגישות

להוציא את החריף מהפלפל

מסעדה ביום חדשות מהצלחת
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
אדווה גן סתיו אם קורה לכם שהפלפלים החריפים שקניתם הם פשוט חריפים מדי, ולשון אנושית (לא כולל הזקן התימני מהמכולת) פשוט לא יכולה להם, זה הפיתרון: לטגן או לצלות את הפלפלים, לקלף ולרסק למחית. להוסיף שיני שום קלופות והרבה שמן זית. מעט מהמחית הזו ישפר פלאים כל שקשוקה, פסטה ותבשיל דגים.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

אני מאשר/ת את תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות של רסט שדה חובה*
תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר
ארוחת ערב במסעדת 206 דגים
206 גריל בר משביעה את פתח תקווה
הפנים החדשות של אדלה
רג'ינה מעירה את מתחם התחנה