נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
מיקי פרנקל קצח, ובלעז nigella הוא גרגירים שחורים בגודל של שומשום, מופיע בעיקר בגבינות שמיוצרות על ידי רועים בגליל (מהאלה שמגדלים את העיזים במערה, ועושים להם רייקי לפני כל חליבה). נמצא גם על מאפים ובורקסים. ערער, ובלשון הגויים juniper הוא תבלין למרינדות, שהדבר הכי טוב שאפשר להכין ממנו זה מרטיני (בהיותו המרכיב לג'ין) קוריאנדר, זה בעצם כוסברה אבל נשמע הרבה יותר טוב. השווה את "נופית, האין זה אניץ קוריאנדר מבהיק בשלהבתו הירוקה מבין שינייך", לבין: "מיטל (במלעיל) כפרה, עוד פעם נתקע לך כוסברה בשניים"
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר