נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
והשבוע, בלי מסעדות יוקרה. בלי הוצאות אדירות. השבוע, אוכלים נהדר, בזול, בפאריס. כן, לא לכולנו יש הזמנות מראש למסעדות יוקרה, לא כולנו חברים של אהרוני, ולא כולנו עשירים נורא. אבל כולנו רוצים לאכול טוב בעיר האורות, אז הנה שני טיפים. הראשון: לכו בעקבות הריח. איפה שתריחו לחם טרי, שם תיכנסו. אם תראו שם הרבה מקומיים, מה טוב. קחו לכם בגט טרי, תיחבו אותו תחת בית השחי, וצאו לחפש חנות גבינות. קטנה, שכונתית. יש המון כאלה, לא תסתובבו יותר מדי. תבקשו לטעום קצת ותקנו ממה שהכי טעים, ותוסיפו בקבוק יין. כל הסיפור לא צריך לעלות יותר משלושים שקל. עכשיו לכו לגן הציבורי הקרוב, שבו על ספסל, ותתחילו להנות מהחיים. וטיפ שני: כנסו לסופר השכונתי, תזמינו רק שתי חתיכות גבינה, לחם טרי, עגבניה ומלפפון. זה יעלה חמישה שקלים, וזה יהיה הסנדביץ הכי טעים שאכלתם.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר