נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
חזרתי השבוע מפראג , והנה שורת חוויות תזונתיות: האוכל הצ'כי מחריד. מדובר בבשר מיובש, עם כרוב מאודה, וכופתאות לחם בלתי מוסברות. זה מה שמגישים בכל המסעדות – וזה על גבול הבלתי אכיל. אין פלא שהצ'כים, ובמיוחד הצ'כיות, כל כך רזים. עם כזה אוכל , באמת כבר עדיף לא לאכול בכלל. ובאמת ניכר כי במקום לאכול רוב הצ'כים מעדיפים לשתות בירה. הבירה הצ'כית היא מצויינת אגב. בכל מקום , וגם זולה מאוד. אז מה עושים בפראג? אוכלים במסעדות איטלקיות, או במקדולנדס
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

אני מאשר/ת את תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות של רסט שדה חובה*
תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר
ארוחת ערב במסעדת 206 דגים
206 גריל בר משביעה את פתח תקווה
הפנים החדשות של אדלה
רג'ינה מעירה את מתחם התחנה