נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
בת חן כהן את ניו יורק אני מאוד אוהבת, זו לא הצהרה זו עובדה .הרבה כבר דיברו על כור ההיתוך הניו-יורקי שלא פסח על מקדשי האוכל בעיר. אחד המקומות שאני תמיד שמחה לחזור אליו הוא פננג Penang הסניף שלהם ברח' ספרינג הוא המקדש הפרטי שלי לארוחת צהריים. פננג : ע"ש עירם במלזיה של הבעלים אינה דומה למסעדות הסיניות של צ'יינה טאון, לא תמצאו מפות פלסטיק וניילונים על השולחן אלא שילוב מנצח של ריחות ג'ינגר, למון גארס וקארי לצד תפאורת עץ ואומנות מלזית על הקירות. מה אוכלים שם? תנסו את Roti canai (רוטי קנאי) לחם טעים במיוחד שמוכן במקום ונראה כמו קרפ מקומט , אשר נאכל יחד גם עוף מבושל עם חלב קוקוס וקארי ותפו"א חריף ומומלץ. תנסו גם את ה-Satay, עוף או בשר במרינדה על שיפוד מוגש עם רוטב בוטנים (לא דומה לסאטה המוגש בחלק ממסעדות ארצנו), יש גם מנות עוף שמוגשות בתוך חצי אננס ומנות צמחוניות של ירקות. אם אתם מעשנים תצטרכו לשבת בכניסה, אם תתאפקו תוכלו ליהנות מהאווירה בפנים. לקינוח אני ממליצה על הפנקייק בוטנים . 109 Spring St. (bet Mercer & Greene) (212) 274-8883.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר