נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
יפעת צימרמן בחג השבועות, מתן תורה להזכירכם, לובשים לבן ואוכלים עוגות גבינה ושאר ירקות מהצהוב לבן הזה. בכל העולם עלו כבר די מזמן על הפטנט (גם בלי סיבות בומבסטיות שקשורות לאלוהים) והבינו שגבינות זה אחלה נושא לפסטיבלים, גם בגלל שזה מתגלץ' טוב בגרון, גם בגלל שזה הולך טוב עם יין וגם בגלל שיש לזה פאסון מתקתק של טעם טוב. פסטיבל הגבינות הגדול בויסקונסין, יפתח את שעריו בפעם ה13 בתולדותיו, בין התאריכים 1-3 ביוני. כל מה שחשבתם שאפשר לעשות אי פעם עם גבינה, וגם מה שלא, יתפוס שם חלק משמעותי: תחרות אכילת גבינות על ידי סלברטיז, פיסול בגבינה, טעימת גבינות מסוגים שונים, קונצרט שירי גבינות, מצעד גבינות מפואר, ארוחת בוקר ענקית על טהרת הגבינה והגבינ"צ ועוד כהנה וכהנה אירועים גבינתיים למינהם.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר