נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
אדווה גן סתיו כשהייתי בכיתה ו' עשיתי עבודת מחקר על יפן. לצערי הרב עלי להודות שכל מה שאני יודעת היום על יפן מסתכם בשני דברים: הדגל שלהם הוא עיגול אדום על לבן והם יודעים להכין את אחד מפלאי העולם הקולינרי : סושי. לכאורה מדובר בקומפלקס תמוה למדי, אורז דביק ובתוכו דג חי עטופים במשהו שהים פלט, מוגשים עם משהו ירוק, שנראה כמו חומר נפץ פלסטי מהסוג שמל גיבסון נוהג לטפל בו. ובכן, סושי טוב יכול להיות חוויה מענגת, כמו גם מרק אצות או תה ירוק. טוב שאצל היפנים הוא חלק מטקס דתי. דרך אגב, פירוש המילה סושי הוא "אורז מתובל".
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר