נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
אורן גירון לכל אותם אלו, שבישול הוא תחביב, או שרצים להופכו למקצוע ותמיד חלמו על לימודים בחו"ל, מוקדש הטור הבא. ללמוד בחו"ל, זה מעל הכל חוויה אדירה של טעמים, ריחות, מנטליות שונה, חברים חדשים ומקצוענות ללא פשרות. הקורדון בלו, מחוז לימודי האחרון, הוא אחד מבתי הספר לבישול ואפייה, הטובים בעולם. בית הספר פחת סניפים במספר מדינות נרחב על הגלובוס, ומציע קורסים במגוון נושאים הקשורים לתחום. אני ממליץ בחום לנסוע, ואפילו בשביל קורס קצר בן שבוע, ולראות את הידע והמקצוענות המשפריצה מכל כוון, להגשים את החלום הרטוב של כל חובב אוכל, ולחזור עם טעם של עוד ועוד.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר