נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
אדווה גן סתיו אני תמיד חלמתי שירח הדבש שלי יהיה בג'מייקה. איכשהו הוא הועבר אחר כבוד לספרד, ויפיפייה ככל שהיא היתה, תמיד תישאר לי פינה חמה בלב לטיול שעוד יבוא, לג'מייקה המדהימה. אני מניחה שכל אחד כבר פינטז על חופיה הזהובים השרועים תחת הדקלים הכורעים לקראתך לשלום ועל עלמים חסונים ושחומים (סליחה, וגם נערות חן בצבע שוקולד) שמגישים מיץ ממנגו שהרגע נקטף, בכוס גבוהה ודקה לצד צלחת גדושה בקלמארי מטוגנים, זרזיף לימון דק כבר השלים את העבודה וכל מה שנותר הוא פשוט להתענג. הפנים הנוספות של ג'מייקה הן רבות ומגוונות ויש בה מה לעשות. בשישי לחודש פברואר למשל, יתקיימו החגיגות לציון יום הולדתו של בוב מארלי האיש והראסטות, ובשש עשרה לחודש יחגגו כל הלילה בנשף קנה הסוכר השנתי. (נשמע משעמם? לא כשמגלים איזה רום מדהים מייצרים שם) בתחום הקולינרי האהוב עלינו ג'מייקה מציעה אלפי מטעמים כמו לחם בננות, פודינג בטטה, מרק מאפונה אדומה ועוד ועוד. אני אספר לכם איך היה כשאחזור..
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר