נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
אורן גירון במיוחד בפסח, אין לנו חיבה יתרה למצרים, במיוחד אחרי שקוראים את ההגדה, ונזכרים בעינויי פרעה וצוות מרעיו. אבל מיד כשמריחים את ריח הטיגון המתובל והפיקנטי של הפלאפל, נשכחות כל הטענות והמענות לפרעה. לפחות משהו טוב יצא ממצריים (חוץ מבני ישראל, כמובן, הפלאפל. הנה קישור עולמי למתכון מעט מיוחד לפלאפל המסורתי: פלאפל דגים, של השף חיים כהן. גם כשר לפסח (לאוכלי קטניות), וגם טעים טעים.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר