נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
כל השנה אני כוסס ציפורניים, חכה בקוצר רוח, ממתין בעצבים. וסוף סוף – הנה זה בא: ראש השנה ואיתו מאכל החגים האהוב עלי תפוח בדבש. איזה שילוב מנצח! הפריכות הירקרקה של התפוח ביחד עם האדימות המתוקה של הדבש יוצרים תמהיל שקשה לעמוד בפניו. רק דבר אחד אני לא מצליח להבין: אם זה כל כך טעים – ואני כל כך אוהב את זה, אז איך זה שאני אוכל את זה רק פעם בשנה – בראש השנה. למה לא לפתוח כל יום באיזה חצי תפוח עסיסי מזיל טיפות דבש טהור? זהו, מצאתי את ההחלטה לשנה החדשה: כל יום: תפוח בדבש! שנה טובה.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר