נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
אורן גירון לא כל אחד קם בבוקר עם חיוך על הפנים, מרץ ומוטבציה להגיע לעבודה. מעטים הם אלה אשר זכות זו נפלה לידהם. הסטיסטיקה מדברת על זה שיותר משמונים! אחוז מהעובדים השכירים, לא מרוצים ממקום עבודתם. להיות עצמאי, פוטר לפעמים את הבעייה ומוציא ממך הרבה דברים שלא ידעת שאתה אוצר בתוכך. אני מוכרח לציין שאני, אילולא שותפתי לחיים (ולעסקים) שדחפה ויזמה את כל רעיון הקמת העסק, לא הייתי עושה אפילו צעד אחד בכדי לפתוח משהו והייתי ממשיך לקרוע את התחת (סליחה..) עבור אחרים שצוחקים כל הדרך אל הבנק. כשזה קרה,פתאום נחשפו בי צדדים שלא הכרתי: החופש לעשות דברים ללא תכתיבים הפריח את יצירתיות שבי, והפכתי להיות ציפור דרור, אמנם דרור כזה שעובד קשה מאוד, כי להצליח לוקח זמן, אבל אין תחליף לעצמאות. במלוא מובן המילה. חשובים כמה דברים לפני שמזזים משהו בכוון: אחד, רעיון או מקצוע מצדיקים פתיחת עסק. שתיים, יוזמה ואמביציה בלי זה אין טעם לחשוב בכיוון. שלוש, ממון. לא תמיד מדובר בסכומים נכבדים, תלוי בעסק. בהרבה עסקים מצליחים התחילו בקטן וצמחו לאט לאט. ארבע, שותף אטרטגי, משקיע (במידה ואין את סעיפים 2 ו-4). חמש, סבלנות, דברים לא קורים מהר ופירות לא קוטפים מיד עם נטיעת העץ. תנו לזמן לעשות את שלו, תוך שימת לב ואצבע על הדופק. לסיכומו של עניין אם אתם עונים על הקריטריונים האלו (וישנם עוד-אך אלו העיקריים), אל תהססו, קחו יוזמה וצאו לדרך. להיות שכירים תמיד אפשר.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר