נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
מיקי פרנקל בימים קשים שכאלה, חוזרים למקורות. לא סושי ומושי. עם חזק אוכל סטייק. שיהיה לו כוח. מפגש הסטייק שכבר קיים משנת שישים וחמש, הרבה יותר מכל ממשלה ומכל רשות, היא מסעדה סטיקייה מהימים שלא פתחו מסעדה לשנתיים כדי לעשות קופה ולהמשיך, אלה שמסעדה היתה מקום שנמצא גם ארבעים שנה אחר כך, עם לקוחות קבועים, ועם אנשים שמגיעים לארוחה אמיתית, ויוצאים שבעים ולא דלפונים. בקיצור מסעדה כדי לאכול (וטוב!) ולא בשביל פוזה. בכניסה, כיאות עומד שומר, ששומר שתאכלו בשקט. חשוב ויפה שחושבים עלינו. כשנכנסים, הבר המפואר, טורי היין והעץ על הקירות, יכולים להטעות לחשוב שהגעתם לאיזה צפונייה. אבל לא. זאת מסעדה עממית ואפילו היין עולה הכי הרבה מאה ועשר שקל הבקבוק. כיאות לישראלים "פתחנו שולחן" עם המון סלטים (בין חמש עשרה לעשרים שקל האחד). בסלטים מככבים החצילים, וכאנין חצילים אני יכול להצהיר שהם נעשים במקום ולא נקנים מבית חרושת. אחר כך הבנתי שהכל נעשה במקום, מהסלטים ועד לפיתות והקינוחים. וכך זללתי לי חצילים עם טחינה, חצילים עם סלט ירקות חמצמץ, חצילים על האש עם בצל, והלהיט משנות החמישים: חצילים בטעם כבד. בין הסלטים הנוספים (היו הרבה!) אני רוצה להמליץ על רסק העגבניות החריף שבדרך כלל אוכלים עם מלאווח, ועל הגזר החריף חמוץ. מלך הסלטים הוא כמובן החומוס. כמו כל דבר במפגש הסטיק, גם את החומוס מכינים במקום, ויעידו עובדי הסביבה והשליחים מהמשרדים שמגיעים אחרי העבודה לצלחת חומוס, שהחומוס הוא טוב מאוד. בעיקר זה עם הפטריות החמות. אפשר לבוא רק בשביל חומוס. לשבת על הבר ולראות ערוץ הספורט. ולבשר, סלע קיומנו. המנות (סטייקים, קבבים וכאלה) עולות בין ארבעים לשמונים שקלים, ויש גם ממולאים בשש עשרה עד עשרים שקלים. אנחנו הלכנו על המיקס גריל שעולה שבעים וארבעה שקלים לאדם, ומאה ועשרה לשני אנשים, והיו בו צלע טלה, שיפוד אנטריקוט, קבב מזרחי עם קבב רומני (קיבוץ גלויות שכזה), שיפוד פרגית, שיפוד כבד אווז, וכבד בקר. אכלנו. שבענו. היה טוב. יש גם תוספות (צ'יפס, אורז, מג'דרה), הצ'יפס היה הצ'יפס הטעים של הסטיקיות, גדול כזה, פריך מבחוץ ופירה מבפנים. לקינוח אכלנו את קינוח הסטיקיות האולטימטיבי: חצי בוואריה וחצי מוס. מאוד שעשע אותנו הקונספט, אז גם אכלנו תמרים עם קינמון. מפגש הסטייק , דרך פתח תקווה 37 5623170 חדר לאירועים עד עשרים וארבעה אנשים שעות פתיחה: א-ד, שבת 12:00-02:00 חמישי 12:00-03:00 שישי 12:00-04:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר