נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
יפעת צימרמן הסניף הראשון של פמפה גריל נפתח בירושלים לפני כ5 שנים, והיות ועם ההצלחה לא מתווכחים, נפתח סניף נוסף בת"א (לפני חודשיים) ומעתה יכולים גם תושבי התפוח הגדול לממש את תאוות הבשרים שלהם מדי יום ביומו. כדי ליצור תחושת אותנטיות בהירה ככל האפשר, נתלו ברחבי המסעדה פריטים דר. אמריקאיים מובהקים. הבשר מיובא מדרום אמריקה, וכך גם חלק מהיינות ומהמוצרים האחרים. מוסיקת רקע ספרדית מלווה את הארוחה וגם קולם של המלצרים מסגיר מבטא דר.אמריקאי מתגלגל. העסקית בפמפה גריל מוצעת כעת במחיר היכרות של 35 ש"ח בלבד, וכוללת מנה ראשונה: מרק ירקות, מרק בצל (מומלץ!) או סלט דר. אמריקאי. ומנה עיקרית בה מוצעים לבחירה מבחר בשרים צלויים על הגריל: סטייק אנטריקוט 250 גר' או סטייק עוף (חזה עוף שלם), שניצל עוף או שניצל עגל (250 גרם). גם על הגריל, אגב, אמון גרילמן דר.אמריקאי מומחה וגם השף הוא יבוא אישי מארגנטינה. ליד הבשר תקבלו בצל קלוי על האש, תוספת של צ'יפס או אורז, ורוטב הצ'ימיצ'ורי המיוחד של המקום. עסקיות מוגשות בימים א-ו בין השעות 12:00-17:00.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר