נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
בת חן כהן (ישראל) הקיץ התל אביבי המתפרץ מבריח את מרביתינו מהעיר שצמחה לה בחולות למזגן הקרוב למקום מגוריך. אלא שהבנאדם צריך לאכול וככה מצאנו את עצמנו, ידידי ע' ואני, (שקפצתי לביקור מולדת קצר) מחפשים מקום ממוזג לצהרים, שלא יהיה רחוק מהמשרד (לא צריך להזיז את האוטו). החלטנו על רוטשילד ומתוך געגועים לים, שנראה רחוק וחם, בחרנו להתיישב בהמינגווי. העסקיות בהמינגווי הן בשיטת הכל במחיר המנה העיקרית. שזה אומר מנת פתיחה של סלט ירוק שתייה קלה והאוכל. כמו תפריט הערב המשלב מן הים ומן החי, המבחר גדול ויש גם ספיישלים אז תיעזרו במלצר. גם אלו מבינינו שלא אוכלים בשר או דגים יש מה לאכול ושמענו שהמוסקה מצוינת. בחרנו לנו צלע לבן (זוכרים שפעם קראו לזה בקר נמוך) שהגיע מלווה בבטטות ברוזמרין ובפירה. הצלע היה מצוין, עשוי נכון ומטובל במידה. ממבחר המיוחדים של היום בחר לו ע' שניצל שמנמן ונחמד, פריך מבחוץ ועסיסי מבפנים, אשר הונח על מצע פירה אפונה וגזר. לקינוח, ולשם השתהות נוספת במזגן לפני הגיחה לחום הגדול, חלקנו פנה קוטה עדינה ברוטב נענע ירקרק ומרענן. ככה יצאנו שמחים ומרוצים לשדרה הפחות מוצלת, חזרה לעבודה. עובדות חיוניות: ניתן להזמין את המקום לאירוע עד 50 איש ימי שני די ג'יי מאיה ימי שישי בין 2 ל 4 בצהרים , גאז' במרפסת פתוח: א' עד ד' 12:00 עד 02:00 חמישי -שבת: עד 04:00 המינגווי רוטשילד תל אביב 5179545 03
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר