נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
אורן ונילי גירון בצהלה, קרוב מאוד לצומת הפיל, יש מתחם מסעדות, שכשתמיד עוברים לידן עם הרכב, חולפת מחשבה של "צריך לקפוץ לאכול כאן מתישהו". ה"מתישהו" הזה הגיע היום. בחרנו לסעוד את ליבנו, בארוחת צהרים עסקית, במסעדת דגים 206, ששמה כבר יצא למרחוק, והגיע הזמן שנטעם אותה. במחיר קבוע של תשעים ותשעה שקלים, ניתן לאכול ארוחת דגים מלאה וטעימה. הארוחה שלנו כללה מנות ראשונות של חצילים בגריל, ומנה מצוינת של סלט תרד טרי, ברוטב ויניגרט חמצמץ, עם פורל מעושן (בתוספת של שניים עשר שקלים). טעם הפורל העדין כבש את ליבנו, והשילוב עם הירוקים, הפך כל ביס לחגיגה. לצד המנות הראשונות, הוגשו פנכות חמאה, זיתי סנטה וזיתים כבושים, מלפפון כבוש ביתי וסלסלת לחם שאור טרי. לעיקריות החלטנו לבחור במנה של קלמארי מטוגן, שהוגש לצד רוטב אלף האיים. העשרנו את הרוטב בעזרת חצי לימון, שהפך אותו לחמצמץ, קליל ובן לוויה טוב לרכיכה. עוד טעמנו מנה של פילה בס בטיגון קל ברוטב דוגלרה, שזהו רוטב על בסיס ציר דגים, עגבניות ושמנת. אפילו הורגש בו קורטוב של זעפרן. יופי של מנה: טעימה, קלילה ומכובדת. קינחנו בטארט טאטן טוב, שהוגש עם גלידת קינמון וקצפת ובשני כדורי סורבה: קוקוס ובננה. 206 דגים מהווה מקום מפלט נעים לשעות הצהרים. בערב, החל מהשעה שש, מוגשות ארוחות עסקיות מלאות, כולל כוס יין, במחיר של מאה ושמונה עשרה שקלים, בצד התפריט הרגיל. פריטים חיוניים: דגים 206 משה סנה 54 צהלה תל אביב טלפון: 6499466-03 עסקיות: כל השבוע 12:00-17:00, במחיר 99 ₪ 18:00-24:00, במחיר של מאה ושמונה עשרה שקלים
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר