נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
אדווה גן סתיו יש שילובים מנצחים, שתמיד יגרמו לדמיון להתחיל לפעול ולבלוטות הרוק לעבוד, כמו למשל: חלב עם עוגיות, סרט ופופקורן או פיצה וגלידה. אין אדם שפוי בעולם שלא יקפוץ למשמע צירוף המילים האלו ולמרבה ההפתעה, גם אני לא בדיוק סירבתי להזמנה. פיצה וגלידה הן אמנם צמד מילים נחמד מאד אבל הן לא מתחילות לתאר את מבחר המאפים, הלזניות, הפיצות ועוד שיש לפיצה פצה להציע (כמתאבן לפני הגלידה, כמובן). כשתי חיילות מוכנות אל הקרב, צעדנו גיה ואני לעבר הדלפק העמוס בפיצה פצה. לא ידענו מה לבחור אז פשוט לקחנו הכל (כמעט): לזנית תרד טובה בעשרים וחמישה ₪. (משום מה עד עכשיו קשה לשכנע את גיה שזה לא היה ברוקולי, ככה זה כשיש בעיות עם דברים ירוקים) הזמנו גם פיצה שהיתה מעולה, ובכל מה שקשור לפיצות אני בר הסמכה הרציני ביותר במזרח התיכון והרשו לי להצהיר שמדובר באחת הפיצות הטובות שטעמתי. (רוצים הוכחה? איך אפשר להסביר אחרת את העובדה ששתי בנות מפוצצות מפוקצ'ה, לזניה וקלצונה עליו תשמעו בהמשך, מחסלות פיצה שלמה?) על הפיצה פיזרו עבורנו זיתים שחורים, פטריות ובצל שהיו תוספת מושלמת לבצק דק ופריך שנאפה בתנור לבנים כמו כל השאר, רוטב עגבניות ושפע גבינה. (שלושים ₪ ועוד שלושה ₪ לתוספת) אפילו יותר טוב מהפיצה היה אחיה החורג, הקלצונה. בצק רך מבפנים וקריספי מבחוץ קופל לשניים כשבתוכו פרוסות חציל מטוגנות, ביצה קשה, גבינה בולגרית, עגבניה ומלפפון חמוץ (שבהתחלה נראה לא שייך אבל אח"כ מסתבר כהצלחה) יצרו יחד את המזון המהיר האולטימטיבי. מן סנדוויץ' סמבוסק פיצה שכזה שרק נעיצת שיניים בו תוכל להבהיר לכם את הענין, אז קדימה תראו בעצמכם. (עשרים ₪). לפני המעבר הברור מאליו לגלידריה הסמוכה השייכת לאותם בעלים היינו חייבות לעצמנו לטעום את הפוקצ'ה הידועה של פצה. פוקצ'ה בשרנית ופריכה נחצתה לאורך ומולאה בסלט טונה טוב. (שמונה עשרה ₪) התענוג: פרק ב' בלתי אפשרי לפרט כאן את כל עשרות הטעמים המדהימים שטעמנו, וכן, טעמנו מהכל כי היינו חייבות לחזור הביתה בלב שקט ובידיעה שדיווחנו לציבור דיווח מהימן ועדכני. אפשר בקיצור לומר שהגלידה בפצה היא הגלידה הטעימה ביותר שטעמתי בארץ ולא הוחלט עדיין מי מנצח בינה לבין הגלידריות באיטליה אבל יש לה סיכוי טוב. רק כדי לגרום לכם להזיל ריר, בבקשה: היו שם גלידה עוגת פירורים (שמפלסה ירד משמעותית לאחר ביקורי), לימונענע, במבה ובמבה אדומה, שוקולד תפוז (שגיה התעקשה שהיא מצויינת למרות מחאותיי, אני פשוט חושבת שזה חילול הקודש להכניס ויטמינים לשוקולד) ועוד ועוד טעמים מקוריים וטובים, כולם טבעיים ללא חומרים משמרים או צבעי מאכל וכולם עשויים במקום. ולסיום, עצומה: תתחילו לעשות משלוחים!!!! פיצה פצה אבן גבירול 102, תל אביב טל' 5241122-03 פתוח בימים א' עד ה' בין 10:00 לחצות ובשישי עד 15:30. הגלידה פתוחה גם במוצ"ש
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר