נגישות
נגישות

מיומנה של מלצרית - I

אדוה ישראל חלמה להיות מלצרית, עד ששיחת טלפון גורלית ניערה את עולמה והגשימה את חלומה. כיום היא מלצרית בכל רמ"ח איבריה ומביאה את רשמיה על עולם המלצרות שלא הכרתם

שפים חדשות מהצלחת
אדוה ישראל
אדוה ישראל
תאריך פרסום: 18/05/2010, 11:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

בתחילת שנות ה-90 עלתה לאוויר 'לא כולל שירות', סדרת בית הקפה הכי מגניבה שיש, בה חבורת בני נוער תל אביבים היו הבעלים של המקום הכי 'חם' ונכון באותה תקופה. נוצרה מין אשליה כי זה המקום שבו כולם רוצים להיות. האמת היא שהזיכרון שלי מאז הוא מעומעם, כנראה שהייתי עסוקה בלהפריע לאחיות שלי או משהו בסגנון. ובכל זאת, משהו מתוך זה חלחל עמוק לתוך תודעתי.

ההמשך הגיע בפורים 1995, אותו חג אהוב בו ישנה אפשרות לבחור יום אחד להיות משהו שאנחנו לא או משהו שאנחנו רוצים להיות. אני בחרתי להיות מלצרית. למה? אין לי באמת תשובה. כמה שנים מאוחר יותר, ערב שחרורי מצה"ל, שיחת טלפון גורלית הייתה עבורי כרטיס כניסה לעולם המופלא של המלצרות ומאז אני שם, סער פיין הנה אני באה...

להמשך קריאה באתר restpro לחצו כאן.

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של אדוה ישראל

צהריים מענגים במייק'ס פלייס
מיומנה של מלצרית
מיומנה של מלצרית
מיומנה של מלצרית IX
מיומנה של מלצרית
מיומנה של מלצרית
מיומנה של מלצרית
מיומנה של מלצרית
ריבר באר שבע – להתאהב בטעמים האסיאתיים
אחרי 20 שנה מסעדת מסה הוותיקה נסגרת
מסעדת השף הערבית שאתם לא מכירים
מסעדות שף בתל אביב – גורמה פנומנאלי לסקרנים בלבד