נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

אלון ליפינסקי למד בישול באוסטרליה (William Angliss) ועבד בארץ במטבח של רמה, שילה, כתית וטיביס. כיום הוא שף מסעדת Brown במתחם G בתל אביב.

הכי אוהב לבשל: "אוכל אסייאתי"

לא אבשל לעולם: "גפילטע פיש"

שילוב מרכיבים מנצח: "ליים, דג ים טרי, קצת מלח ושמן זית (אה.. ופלפל ירוק חריף גם"

אם לא הייתי שף: "אולי הייתי צלם?"

הכי אוהב בעבודה: "ללמוד וללמד"

הכי מעצבן בעבודה: "התעסקות בכוח אדם"

לא יכול בלי: "לימון"

השראה: "משפחה, חברים קרובים ושוק מחנה יהודה"
השף אלון ליפינסקי

חרטות: "אין"

ספק מוערך: "'עלה עלה',ספק שיכול לפתוח פקולטה לשירות ואיכות . גדעון יובל וצוות העובדים שלו הם מקצוענים ובעלי מוסר עבודה גבוה במיוחד"

מסעדה מועדפת: "שילה, יצירתית מעניינת וטעימה להפליא"

אוכל בבית: "אוכל של אמא ושל מזל חמותי"

ארוחה בלתי נשכחת:  "Botanical" 2008 במלבורן, של שף פול וילסון. זהו בראסרי איכותי בעל מטבח מרתק"
מנת טונה ב-BROWN

חולם לבשל ל..."הורים של אשתי"

חולם לפתוח מסעדה ב... "כפר קטן ליד תל אביב. מותר לחלום"

הפנטזיה האולטימטיבית: "טיול אוכל חוצה מדינות"

צילומי אוכל: יובל יוסף עבור סטודיו דרור כץ
צילומי אלון: סטודיו שרית מור

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
ריבר באר שבע – להתאהב בטעמים האסיאתיים
אחרי 20 שנה מסעדת מסה הוותיקה נסגרת
מסעדת השף הערבית שאתם לא מכירים
מסעדות שף בתל אביב – גורמה פנומנאלי לסקרנים בלבד