נגישות
נגישות

גחלים לוהטות: מסעדת הבשרים הכי וותיקה באשדוד

מגוון רחב של בשרים מיושנים, סלטים וקינוחים מושקעים. מסעדת גחלים באשדוד שומרת על רף גבוה ומזמינה אתכם לחגוג את האירוע הבא שלכם

מגזין REST מסעדות בדרום המסעדות של rest
מור אריאל

מור אריאל

תאריך פרסום: 21/01/2020, 0:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

שולחן במסעדת גחלים, אשדוד (צילום: דרור ורשבסקי) שולחן במסעדת גחלים, אשדוד (צילום: דרור ורשבסקי)

כבר 12 שנים שמסעדת גחלים באשדוד מאכילה לשובע אלפי סועדים מרוצים - עם בשר איכותי ביישון מקומי, עופות ודגים משובחים וכ-16 סוגי סלטים טריים המוכנים בכל יום ביומו. מחפשים מקום לארוחת ערב חגיגית? לעסקית צהריים חפוזה או לאירוע פרטי או עסקי? הנה המקום בשבילכם.

המיטב של הבשר בגחלים
אומרים שנתח בשר טוב ואיכותי באמת לא צריך כלום שילווה אותו, אולי קצת מלח אטלנטי או פלפל שחור גרוס וזהו. ובכן, המשפט הזה נכון כל עוד מדובר בנתח איכותי, מיושן ומטופל בהשקעה רבה, בדיוק כמו במסעדת גחלים הוותיקה באשדוד. מגוון הבשרים במסעדה רחב, מיושן במשך 21 יום וכולל בין היתר נתחי אנטריקוט (280 גרם במחיר של 159 שקלים, 400 גרם במחיר 229 שקלים), פילה מ"פרה בכירה" (250 גרם במחיר 159 שקלים), 300 גרם של סינטה מ"פרה בכירה" (159 שקלים), 350 גרם של צלעות בייבי טלה (159 שקלים), מיקס קצבים של מדליוני פילה, מדליוני פרגית ומדליוני כבד אווז (220 שקלים), טחון הבית במילוי כבדי עוף, טחול עוף, שקדי עגל, אשכי הודו ושומן כבש מתובל פיקנטי (79 שקלים), קציצות טלה (79 שקלים) נקניקיות במילוי כבד (70 שקלים) ועוד ועוד.

גם שיפודים איכותיים תוכלו למצוא כאן - פרגיות (34 שקלים), קבב (32 שקלים), לבבות עוף (32 שקלים), מולארד (42 שקלים), צלחת שווארמה (53 שקלים) והרשימה עוד ארוכה. אתם מחובבי העוף? אין שום בעיה, בתפריט המסעדה תמצאו גם כנפיים מוקפצות בווק לוהט ברוטב צ'ילי מתוק, חזה עוף במרינדת עשבי תיבול וקוביות לימון בתוספת סלט עלים אישי ( 65 שקלים), כבדי עוף טריים מוקפצים במחבת מושחמת על מצע פירה בתוספת סלט עלים אישי (65 שקלים) ואיך לא, שניצל עוף בציפוי פירורי פנקו על מצע פירה וסלט עלים אישי (60 שקלים).

שווארמה במסעדת גחלים, אשדוד (צילום: דרור ורשבסקי) שווארמה במסעדת גחלים, אשדוד (צילום: דרור ורשבסקי)

דגים, סלטים ומבחר תוספות
מבחינת דגים טריים, תוכלו לבחור בין פילה אמנון על גריל פחמים (69 שקלים), דניס פתוח על גריל פחמים (89 שקלים), לברק פתוח (95 שקלים), סלמון טרי (89 שקלים) או דג בורי ברוטב חריימה ולימון כבוש (69 שקלים).

מלבד התמחות בבשרים, מסעדת גחלים מתמחה גם במגוון רחב של סלטים טריים המוכנים מדי יום, כך שכל לקוח יוכל למצוא מספר מנות מגוון לאכול. בין הסלטים, ניתן למצוא מטבוחה על פתיליה - סלט עגבניות מבושלות, חצילים מטוגנים וקישואים על טחינה גולמית, סלט כרוב, בוטנים וסויה, סלט כרוב בסגנון קולסלואו, סלט ביצים עם ביצים טריות כמובן, סלט טורקי משובח, סלט גזר לימוני ועוד.

מנות הבשר מגיעות עם רוטב צ'ימיצ'ורי ותפוח אדמה מדורה, להם תוכלו להוסיף מנת הום פרייז (15 שקלים), חלת בצל (32 שקלים), ירקות בגריל (18 שקלים), תפו''א ברוזמרין (15 שקלים), חציל בלאדי (32 שקלים), מבחר פטריות מוקפצות בשמן זית ועשבי תיבול (40 שקלים) או בכרובית מטוגנת מצופה פירורי פנקו בליווי איולי (42 שקלים).

שולחן סלטים במסעדת גחלים, אשדוד (צילום: דרור ורשבסקי) שולחן סלטים במסעדת גחלים, אשדוד (צילום: דרור ורשבסקי)

חם ומתוק בכל השנה
בימים חורפיים המטבח מעשיר את התפריט גם בסוגי מרקים משתנים, ביניהם מרק שעועית, אפונה, עדשים ירוקות, עדשים כתומות, ירקות וכדומה.

וכן, גם הקינוחים מושקעים לא פחות, הם אינם מכילים מוצרי חלב וביניהם תוכלו למצוא מוס שוקולד במילוי קרם ברולה, קסטה - שכבות של בראוניז וביניהם קרם נוגט על מצב שוקולד חם, סופלה שוקולד חם, מגדלי אוריאו, וופל בלגי, פחזניות וכדומה. כל הקינוחים במחיר של 38 שקלים.

המסעדה מציעה ארוחות עסקיות בצהריים הכוללות גישה חופשית לסלטים המיוחדים, מנה עיקרית עם תוספת חמה, שתיה קרה ושתיה חמה במחירים הנעים בין 65 שקלים לארוחה הכוללת מנת פסטה או שקשוקה, ל-109 שקלים לארוחה הכוללת שני שיפודים לבחירה, סטייק לבחירה או שיפוד כבד אווז.

אירועים פרטיים על גחלים
מחפשים מקום מיוחד לחגוג בו אירוע פרטי או עסקי? במסעדת גחלים קיימים חדרים פרטיים שיכולים לארח עד 120 סועדים בנוסף לחלל המסעדה, וגם חדרים אינטימיים יותר המיועדים למינימום של 20 סועדים ומאובזרים במקרן, במערכות סאונד ובכל מה שצריך בשביל אירוע מוצלח, טעים ובלתי נשכח.

גחלים - הבנאים 3, אשדוד, 053-9344954

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

דירוג הכתבה

לא אהבתי מעולה
גחלים אשדוד באשדוד

תגובות0

הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
שולחן במסעדת סרפינה תל אביב (צילום: באדיבות המקום)
תבשיל בשר במסעדת אווה סאפי (צילום: באדיבות המקום)
שולחן במסעדת בלקן (צילום: אמיר מנחם)
מנות פתיחה ברוברטה וינצ'י (צילום: באדיבות המקום)
שולחן במסעדת עלינא, אשדוד (צילום: באדיבות המקום)
שולחן במסעדת סדפה, באר שבע (צילום: דרור ורשבסקי)
מנת בשר של מסעדת ערמונים, שדה יואב (צילום: באדיבות המקום)
מה אוכלים בחורף בכרמים באר שבע?